Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

0 parken 0 Verblijven

Vakantieverblijf

Ontspannen in een appartement Noord Brabant

Een appartement Noord-Brabant op een vakantiepark van Roompot is een fantastische en rustgevende ervaring. Probeert u het deze vakantie eens uit en ga naar een van onze vakantieparken vlak bij de Efteling in Kaatsheuvel. Niet alleen bent u dicht bij het pretpark de Efteling, maar u verblijft in een prachtig natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen. Een ideale plaats om uw vakantie met uw gezin door te brengen. Laat uw kinderen meebeslissen en kijkt u samen op de website naar de mogelijkheden. Wanneer u uw favoriete appartement Noord Brabant heeft uitgekozen, kunt u deze direct online boeken met of zonder hulp van onze klantenservice. Wij zien naar u uit!

0 parken 0 Verblijven

Geen resultaat gevonden
TIP: Probeer minder of andere filters te gebruiken

Begin opnieuw

Een appartement in Noord-Brabant bij Roompot

Bent u al wel eens in Noord-Brabant op vakantie geweest? Een appartement Noord Brabant is een uitstekende accommodatie om een gezellige vakantie te houden met uw gezin en deze provincie te verkennen. In de mooie natuur kunt u met de kinderen genieten van bos, duinen en water. Roompot heeft zo'n acht prachtige vakantieparken in deze provincie die stuk voor stuk aantrekkelijk zijn voor een ideale vakantie, zeker met een gezin. Informeert u bij de klantenservice naar de specifieke details voor elk vakantiepark zodat u een goede keuze maakt, die past bij de wensen en interesses van uw gezinsleden. Houden uw kinderen van pretparken? Dan is het zeker de moeite waard om een park in de plaats Kaatsheuvel te bezoeken, vlak bij de Efteling. Hier heeft Roompot niet één, maar zelfs twee gezellige vakantieparken. Kijkt u gerust online welk appartement in Noord-Brabant het beste bij de voorkeuren van uw gezin past.

Wilt u er lekker met zijn tweetjes tussenuit en wilt u graag wat meer culturele activiteiten ondernemen? Gaat u dan een dagje vanuit uw appartement in Noord-Brabant naar Breda of naar de stad Den Bosch. Hier kunt u musea bezoeken, culinair genieten of de kathedraal de Sint Jan in Den Bosch bezichtigen. Wanneer u houdt van een vakantie met een meer Bourgondisch karakter is het Villapark Panjevaart in Hoeven voor u een aanrader. Ga op excursie naar de Brabantse steden en dorpen, bezoek het theater of geniet van lekker eten en/of prachtige winkels. Daarna keert u terug naar uw appartement waar u van de rust en de natuur kunt genieten. In uw vakantieappartement hoort u de vogels wanneer u wakker wordt en het ruisen van de wind door de bomen. Heerlijk buiten ontbijten, barbecueën of een fietstocht maken? Het is allemaal mogelijk. Bekijkt u rustig ons aanbod hier op de website om inspiratie op te doen voor uw appartement in Brabant.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.