Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Luxe stacaravan huren, een stacaravan met vele extra's!

Luxe stacaravan huren voor een vakantie op niveau

Luxe stacaravan huren voor een vakantie op niveau

Wilt u zorgeloos genieten van uw vakantie en vrije dagen? Denk dan eens aan het gemak van een compleet ingerichte stacaravan. U kunt bij Roompot op diverse vakantieparken in Nederland een luxe stacaravan huren. De luxe stacaravans zijn particulier bezit en dus met veel liefde en naar behoefte van de eigenaar ingericht. Om op een van onze vakantieparken te mogen staan met een huurcaravan, moet de inrichting van zo'n goed doordacht en praktisch vakantieverblijf wel voldoen aan onze standaardeisen. Dat betekent voor u dat u met een minimum aan bagage van huis kunt gaan. Bij aankomst is alles aanwezig wat u mag verwachten van uw tijdelijke woning.

Alles voor een comfortabel verblijf

Een van de kenmerken van een luxe stacaravan is dat u zich nergens mee hoeft te behelpen. Ook niet met de ruimte. Diverse luxe stacaravans hebben bijvoorbeeld een ruime zithoek, een douche- en toiletruimte (in een enkel geval nog een extra toilet) en twee of drie slaapkamers. De grootste caravans zijn geschikt voor een gezelschap van (maximaal) acht personen. De inrichting van uw vakantieverblijf is afgestemd op het aantal toegestane gasten. Een luxe stacaravan huren betekent minimaal verzekerd zijn van een standaardinrichting voor een zomer- of winterverblijf. De complete keuken is voorzien van een koelkast, het zitgedeelte met een kleurentelevisie en in de slaapkamers vindt u dekbedden en kussens. Ook een kachel en terrasmeubilair behoren tot de verplichte voorzieningen. Diverse exemplaren hebben daarnaast extra’s zoals een tv op de slaapkamer, hifi-stereosets, een cd-speler, een diepvrieskast, een magnetron en een oven. Om een goede indruk te krijgen van de caravan die u kunt huren, vindt u op onze site, naast beelden van het vakantiepark, ook diverse foto's van het interieur van de betreffende caravan.

Ook in de winter

Ook in de winter

Het leuke aan een luxe stacaravan huren, is dat deze ook voldoet in de koudere seizoenen. De verplichte verwarming zorgt binnen voor een aangename temperatuur. Veel van deze luxe stacaravans treft u aan op onze vakantieparken in Zeeland. Roompot is van huis uit nu eenmaal een Zeeuwse onderneming, maar ook elders in het land staan op onze gastvrije vakantieparken deze luxe vakantieverblijven tot uw beschikking. En natuurlijk kunt u volop gebruikmaken van alle voorzieningen op het vakantiepark van uw keus, zoals een (overdekt) zwembad, kinderopvang, eetgelegenheden en nog veel meer. Kies de omgeving die het beste bij uw vakantiegevoel past en kijk eens of er in de tijd dat u er even tussenuit wilt, voor u een luxe stacaravan beschikbaar is die aan uw eisen voldoet.

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.