Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Luxe chalet huren - comfortabel en zorgeloos vakantie vieren!

Een luxe chalet huren via Roompot

Een luxe chalet huren via Roompot

Via Roompot Vakanties kunt u een luxe chalet huren in Nederland of in het buitenland. Roompot heeft op een groot aantal vakantieparken in Nederland en Europa voor u een luxe chalet te huur. Op onze website kunt u de locaties en accommodaties bekijken en treft u ook onze voordelige prijzen aan. Wanneer u met Roompot op vakantie gaat, bent u altijd voordelig uit. Onze chalets zijn zeer comfortabel ingericht en op onze vakantieparken wordt veel georganiseerd om uw vakantie tot een succes te maken. Kijk ook eens bij de arrangementen en thema's voor onze vakanties. Misschien gaat uw voorkeur uit naar een luxe chalet op een vakantiepark waar vissen of wellness centraal staat.

Roompot heeft een luxe chalet te huur in Zeeland

U kunt aan de Zeeuwse kust een luxe chalet huren op Roompot Beach Resort. Dit is een vijfsterrenvakantiepark met bijzonder veel voorzieningen, zoals watersportactiviteiten, mogelijkheden om te vissen en volop speelfaciliteiten voor kinderen. Elk jaar trekken veel Nederlanders met Roompot naar de kust, want onze vakantieparken zijn geliefd en zomers gauw volgeboekt. Hebt u zin om haaientanden te zoeken aan het strand of heerlijk in de zee te zwemmen en zandkastelen te bouwen met uw kinderen? Roompot heeft veel luxe chalets aan zee. Er zit vast een mooi chalet voor u tussen. Op of bij onze vakantieparken zijn altijd voldoende faciliteiten en voorzieningen om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten. Een goed restaurant, een zwembad, een supermarkt en opvang voor de kinderen. Laat u door onze klantenservice informeren en benader hen met uw vragen en wensen. We bieden u graag een vakantie op maat.

Een luxe chalet huren is bij Roompot betaalbaar

Een luxe chalet huren is bij Roompot betaalbaar

Roompot heeft een luxe chalet te huur tegen een scherpe prijs. Niet alleen in Zeeland, maar ook in de andere Nederlandse provincies en over de grens, in Frankrijk bijvoorbeeld. U kunt zelf via onze website uw boeking in orde maken. Vergeet daarbij niet een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Mogelijk profiteert u nog van een lastminute of van een andere aantrekkelijke korting bij het huren van uw luxe chalet. Wanneer u de boeking online regelt, kunt u zich gelijk aanmelden voor ons digitale vakantiemagazine. Zo blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes over Roompot, onze parken, accommodaties en aanbiedingen. Ga snel naar onze website, zoek een mooie omgeving en wie weet, zit u binnenkort al op het terras van uw eigen luxe chalet.

Onze suggesties

Cadzand-bad

Cadzand-Bad

  • Luxe villa's bij het strand
  • Vlakbij Knokke, Brugge, Sluis

Residence Klein Vink

Residence Klein Vink

  • Overdekt zwembad en zwemvijver
  • Thermaalbad Arcen

Residende Wijngaerde

Residence Wijngaerde

  • Hoogwaardige appartementen
  • Loopafstand van het strand

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.