Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

Adres

Resort Arcen

Dorperheideweg 12
5944 NK Arcen
Limburg (NL)
Nederland
+31(0)77-3560130

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Bij de meeste bungalows is er parkeergelegenheid. Bij de 4-persoons luxe, de chalets en buitenverblijven is dit niet het geval. In het park zijn er meerdere algemene parkeerplaatsen waar u uw auto kunt parkeren.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op vrijdag en op maandag tot 17.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)773 560 130.

Waarborg

Voor een extra snelle check-in vragen wij u vriendelijk om bij aankomst op het park het machtigingsformulier voor de borg ingevuld in te leveren. U kunt het machtigingsformulier ook ter plekke bij de receptie invullen. Met deze machtiging is het niet nodig om de waarborg contant te voldoen.

Toegang overdekt zwembad

Alle gasten van Resort Arcen hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het overdekte zwembad.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.