Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Maasduinen

Droompark Maasduinen

Belfeld, Limburg (NL), Nederland

  • Kindvriendelijk
  • Natuurgebieden
  • Steden nabij

reviews

8.3

Vakantiepark Droompark Maasduinen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 100 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 100 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Het was een fijn verblijf, huisje was lekker behaaglijk na een dag buiten wandelen. Wij waren een beetje verbaasd dat we ondanks de verplichte en betaalde hotelservice toch geacht werden zelf de bedden af te halen (kleine moeite hoor, maar toch). De ligging direct achter het sportveld is wel wat onrustig. Er werd geregeld een bal tegen de achterkant of op het dak van het huisje geschoten. Dan zit je stijf rechtop van schrik! De schilderijtjes waren met dubbelzijdig tape bevestigd, maar die kwamen regelmatig naar beneden vallen. Ik heb ze netjes teruggehangen, maar hier moet wel even wat aan gedaan worden.
8
Naam: Floris Beltman
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Gedurende corona: blijf de foodtrucks laten komen. Dat vonden wij een top oplossing!
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Fijne locatie en mooie accommodatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Aangenaam en comfortabel verblijf.
8
Naam: Lenny Verbeek
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke vakantie gehad. Mooi aangelegd park, prima bungalow, schoon en gezellig met alles er op en eraan. We hebben heel wat leuk uitstapjes in de buurt gemaakt. Er is veel te doen in de buurt en je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Een topvakantie.
10
Naam: Anneke van den Hoek
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Karin Eriks
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
prima huisje in een mooie omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
In het verblijf staan 2 banken, een extra stoel zou fijn zijn
8
Naam: Laura Eindhoven
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
We hebben een heerlijk weekje gehad!
10
Naam: Hanneke
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi huisje met goede bedden en een vriendelijk ontvangst bij aankomst.
9
Naam: P.W.M. Veenendaal
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Eric Verschoor
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
De uitstraling en inhoud van de accommodatie. De uitstekende mate van schoonmaak. De ligging t.o.v. de naaste buren vond ik niet echt positief omdat men makkelijk naar binnen kan kijken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie Maasduinen
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke vakantie gehad. Mooi park, mooie ligging. Zeer tevreden met het huis dat we gehuurd hebben. Van alle gemakken voorzien en ruim. Fijne tuin. Sfeervol ingericht. Rustig park en vriendelijk personeel. We misten alleen horren voor de ramen. Er waren snachts veel muggen. Maar we zullen graag nog een keer terug komen
9
Naam: hjm teering
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
mooi en rustig park in een hele mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Park is geweldig,alleen schoonmaak van de accomodatie had beter gekund.Veel brood op en onder de kussen van de bank.Veel stof onder de bedden en kledingkast. Verder hebben we genoten,restaurant was prima. Alleen jammer dat er geen supermarkt is. Liefs en vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
We hebben genoten van de rust op het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
Prettige ontspannen park met alles wat je nodig hebt
10
Naam: René Nicolai
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Hoogenboom biedt een goed prijs / kwaliteit verhouding. Moderne accommodaties, keurig verzorgd en netjes ingericht. Er is zelfs aandacht besteed aan de tuinen. De uitstraling is dan ook bijzonder te noemen. Wij kregen een mooi handdoekenpakket bij geleverd en een mooi welkomstgeschenk. Wij komen zeker terug bij Droompark Maasduinen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
De beoordeling van het huisje, de sfeer op het park, faciliteiten op het park, de enorm fijne service gerichte behandeling van de mensen in de bediening van Sophias restaurant, lobby enz. in één woord: Geweldig! Om een huisje te kunnen huren waarbij afspraken worden nagekomen, data niet verwisseld blijken te zijn, telefonisch onbereikbaar zijn en als jedan eindelijk iemand na 45 minuten aan de telefoon krijgt, word je er weer uitgegooid, zodat je nog een keer 45 minuten moet wachten. Cijfer: 1!
8
Naam: Alies Helmink
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Gezellig restaurantje, we hebben veel plezier van de tafeltennis tafel gehad. De omgeving is werkelijk prachtig om te wandelen en te fietsen.Het was heerlijk paar dagen er tussen uit.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Marielle Moonen
Datum: 9 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Michael van der Poel
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk rustige vakantie. Prachtige, moderne accomodatie met alle benodigdheden. Bij binnenkomst een mooi welkomstpakket met beleg en hapjes. Fijn contact met de lobby wanneer mogelijk dmv mobiele nummer of direct nummer. Ligging van het park geweldig; je bent zo in Venlo, Roermond of zelfs in Köln of Dusseldorf. Zeer aangeraden om een keer te komen bij het park!
9
Naam: L. Mastenbroek
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie omgeving en accomodatie!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Goed bereikbaar en leuke bungalow
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
alles op het park was goed geregeld maar de nummers van de huisjes kan duidelijker dmv wegwijzers met nummers.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
Knus en comfortabel
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.