Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantie Groningen, een bruisende provincie en stad!

Ontspannen op vakantie in Groningen

Ontspannen op vakantie in Groningen

Op vakantie in Groningen belooft een waar spektakel te worden. De stad Groningen zelf is al een plaats waar u zeker geweest moet zijn en het is echt niet alleen maar een studentenstad, zoals vaak geroepen wordt. In de stad Groningen is nog zo veel meer te beleven. Wat dacht u van een bezoek aan de Martinitoren, of de mooie terrasjes op de Grote Markt waar u op zwoele zomeravonden heerlijk een biertje kunt drinken? Het is maar een van de vele mogelijkheden die een Groningen vakantie u kan bieden. Als u gezellig met een aantal vrienden op vakantie wilt naar Groningen, dan kunt u dat het beste doen via Roompot. Wij hebben verschillende vakantiewoningen voor u in de aanbieding die u het comfort en luxe opleveren wanneer u naar Groningen op vakantie gaat.

Naar Groningen op vakantie

De provincie Groningen is een provincie met tal van mogelijkheden om een ontspannen vakantie te beleven. Zo zijn er de vele akkerlanden en uitgestrekte natuurgebieden die u veel rust kunnen brengen. Wanneer u een gestreste baan heeft, kunt u een vakantie als deze daarom uitstekend gebruiken. Hoog tijd dus om uw spullen bij elkaar te zoeken en een vakantie naar Groningen te realiseren. En of u nu alleen bent, met uw gezin, of met vrienden, voor iedereen is er genoeg te doen. Roompot weet wat u als klant nodig heeft en doet er daarom alles aan om u een onbezorgde vakantie te geven. De vakantiewoningen die zij in beheer heeft, zijn voorzien van alle faciliteiten die u een aangenaam verblijf beloven. Neem gerust een kijkje op de website van Roompot en laat u verrassen door de vele mogelijkheden in Groningen.

Stad en Ommeland

Stad en Ommeland

Naar Groningen met Roompot is een ervaring die u zeker niet wilt missen. Vanaf het vakantiepark kunt u allerlei plaatsen bezoeken die typerend zijn voor Groningen. U moet ook zeker een bezoek brengen aan de stad Groningen. Iedereen die een vakantie naar Groningen boekt, kan niet zonder een bezoek aan deze sublieme en veelzijdige stad. De stad lijkt in zijn geheel niet op de provincie zelf, waarin rust en ruimte centraal staan. Er is volop leven in de stad aanwezig en het bruist van allerlei activiteiten. Wanneer u een echte levensgenieter bent en u graag allerlei nieuwe mensen ontmoet, dan moet u deze kans zeker niet aan u voorbij laten gaan. U zult er volop voldoening uithalen en energie opdoen voor de komende periode. In Groningen uw vakantie vieren is echt meer dan de moeite waard!

Onze suggesties

Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

  • Rustig park en ideaal voor liefhebbers van watersport
  • Kleinschalig vakantiepark gelegen aan de rand van een groot meer

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.