Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Goedkoop vakantiehuis Nederland, ruime keus om te gaan genieten!

Roompot heeft voor u een goedkoop vakantiehuis in Nederland

Roompot heeft voor u een goedkoop vakantiehuis in Nederland

De vakantieparken van Roompot bieden u de mogelijkheid om volop te genieten van het leven. Dat begint al bij het reserveren van een korte of langere vakantie op een van onze parken. Onze prijzen zijn zeer concurrerend en bent u op zoek naar een goedkoop vakantiehuis in Nederland, dan kijkt u natuurlijk ook naar onze speciale aanbiedingen en last minutes. Dat zijn prijzen die het mogelijk maken om ondanks bezuinigingen vakantie te vieren met uw familie en vrienden of om er eens een keertje extra tussenuit te gaan. En het mooie is dat u vaak ook nog een ruime keus hebt uit onze goedkope vakantiehuisjes in Nederland. U hoeft bij Roompot dus niet te gaan voor een tweede of derde keus als het gaat om een goedkoop vakantiehuisje in Nederland.

Goedkoop vakantiehuisje in Nederland ook in het hoogseizoen

De prijzen voor vakanties zijn het hoogst als heel Nederland met vakantie gaat. De scholen zijn dicht en het is tijd om even lekker te ontspannen. Toch is het bij Roompot ook tijdens vakantiepieken vaak nog mogelijk om dankzij de last minute aanbiedingen toch een goedkoop vakantiehuis in Nederland te bemachtigen. Wilt u op stap met tieners van dertien tot en met zeventien jaar? Dan bieden wij u op diverse parken de mogelijkheid uw kinderen helemaal gratis mee te nemen. U boekt bij ons uw eigen accommodatie en uw kinderen krijgen zonder extra kosten een plaats op de bijbehorende camping. Dat is toch een ideaal arrangement? Een goedkoop huisje huren in Nederland wil ook zeggen dat u voor een bodemprijs een familievilla kunt huren voor (maximaal) 16 personen. Daar horen maar liefst 6 slaapkamers bij. Zulke aanbiedingen maken een vakantiehuisje in Nederland goedkoop.

Goedkoop vakantiehuis Nederland in de nazomer en bij vroegboeking 2014

Goedkoop vakantiehuis Nederland in de nazomer en bij vroegboeking 2014

Als de vakanties voorbij zijn, wordt het op onze parken rustiger en zijn de prijzen aanmerkelijk lager dan in het hoogseizoen. En zelfs op onze nazomerprijzen geven wij diverse kortingen. Het gaat dan meestal om last minute aanbiedingen, maar ook als u een midweek-arrangement boekt - dat loopt van maandag tot en met vrijdag - bent u verzekerd van een goedkoop vakantie huis in Nederland. In de bossen, aan zee of aan het water; wat u maar wilt. Een goedkoop vakantiehuisje in Nederland vindt u bij Roompot op de aantrekkelijkste plaatsen. En wilt u volgend jaar weer uw vakantie doorbrengen op een van onze vakantieparken? Reserveer dan voor 4 januari uw favoriete plekje. Dat kan u een gratis weekend, een gratis midweek of een mooie horecacheque opleveren. Ook dat maakt een huisje huren in Nederland goedkoop!

Onze suggesties

Bospark de Bikkels

Bospark De Bikkels

  • Veel wandel- en fietsroutes
  • Rustig park middenin De Peel

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

De Schaapskooi

De Schaapskooi

  • Temidden van bossen en heidevelden
  • Overdekt zwembad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.