Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

 • Chat

  Sorry, we zijn even offline.

  Start chat
 • WhatsApp

  Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

  06 22 16 71 56
 • Facebook Messenger

  Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

  Facebook
 • Telefoon

  Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

  (gebruikelijke belkosten)

  Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Resort De Wije Werelt

Resort De Wije Werelt

Otterlo, Gelderland, Nederland

 • Bij Nationaal Park De Hoge Veluwe
 • Veel fiets-en wandelroutes
 • Buitenbad op het park
 • Indoorspeeltuin
 • Dicht bij Arnhem

Resort De Wije Werelt

ARNHEMSEWEG 100
6731 BV Otterlo
Gelderland
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Bezoekadres

Het officiële adres van Resort de Wije Werelt is Arnhemseweg 100-102. De ingang van het resort ligt aan de doorgaande weg en is duidelijk aangegeven.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren bij de receptie. Daarnaast mag u één auto bij uw vakantiewoning parkeren indien mogelijk. Wanneer uw accommodatie geen parkeerplaats heeft, kunt u uw auto parkeren op een centrale parkeerplaats op het resort. We willen u vragen de auto op het park zo min mogelijk te gebruiken en uw snelheid te matigen. 

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie.

Faciliteiten

Op Resort De Wije Werelt vindt u het sfeervolle restaurant De Houtzagerij. Er is ook een snackbar en  er is een binnenspeelruimte voor de kinderen.

In de zomer kan er gezwommen en gespeeld worden in het buitenzwembad. Verspreid over het park zijn er leuke speeltuintjes en de dieren in de dierenweide verdienen ook een bezoekje. Vanaf het resort loopt u zo het bos is, het Mosselse Zand op. Bij de receptie zijn leuke wandel- en fietsroutes beschikbaar. 

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Uw vakantiewoning is beschikbaar vanaf 15.00 uur. Aanreizen kan tot 17.30 uur. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)88 070 80 90.

Wifi

U kunt gebruikmaken van gratis wifi op het resort met 1 apparaat voor maximaal 1 maand. Wilt u gebruikmaken van de wifi met meer apparaten tegelijk? Dat kan tegen betaling. Meer informatie hierover is beschikbaar bij de receptie.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantiewoning te verlaten.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt u een waarborg à € 65,- per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.