Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Resort De Achterhoek

Resort De Achterhoek

Lochem, Gelderland, Nederland

  • Recreatievijver op het park
  • Overdekt zwembad aanwezig
  • Interactieve speeltoestellen voor kinderen
  • Gelegen in een natuurrijk gebied
  • Veel dagattracties in de omgeving

Adres

Resort De Achterhoek

Ploegdijk 2
7241 SC Lochem
Gelderland
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Er mogen maximaal 1 of 2 auto’s bij uw vakantieverblijf geparkeerd worden (afhankelijk van het type vakantieverblijf). Overige auto’s kunt u parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van het resort.

Servicepakket

Voor uw gemak hebben wij een servicepakket in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot uiterlijk 17.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)88 070 80 90.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomst dag ontvangt u bij de receptie van het resort alle informatie over de inhoud van het arrangement.

Toegang resort/vakantiewoning

Bij de ingang van Resort De Achterhoek bevinden zich twee slagbomen; één voor het ingaande en één voor het uitgaande verkeer. U ontvangt hiervoor een slagboompas bij de receptie. De slagbomen werken met een in- en uitgaand systeem om het aantal auto’s zo beperkt mogelijk te houden. Dat betekent dat u de slagboomkaart niet twee keer achter elkaar voor dezelfde slagboom kunt gebruiken. Bij aankomst ontvangt u standaard één sleutel van uw vakantiewoning. U kunt een tweede sleutel krijgen tegen betaling van een borg van € 35,-.

WiFi

Resort De Achterhoek beschikt voor een groot gedeelte over een WiFi-netwerk. Tevens is het restaurant voorzien van een WiFi-netwerk.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Langer blijven is alleen mogelijk in overleg met de receptie en tegen betaling.

Wij willen u vragen uw vakantiehuis bij vertrek schoon en opgeruimd achter te laten. Na vertrek wordt uw verblijf gecontroleerd op netheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. Indien nodig zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Uw sleutel, slagboomkaart en zwembandjes kunt u afgeven bij de receptie. Als de receptie gesloten is, kunt u deze in de brievenbus van de receptie deponeren.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.