Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi

Epe, Gelderland, Nederland

  • Rustig gelegen
  • Overdekt zwembad
  • Tussen bos en hei

reviews

8.1

Vakantiepark Bospark De Schaapskooi scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9322 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9322 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima vakantie gehad. Rustig en mooi park. Aardig personeel. Prachtige omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima Park, mooie omgeving. Aangezien wij een hond meenemen moesten wij daar, naar mijn mening, een fors bedrag voor betalen. Dit ook ivm het schoonmaken. Wanneer dan bij aankomst de losse macaroni van de vorige bezoeker nog in de kast ligt en de koelkast ook niet schoon is dan vraag ik mij af waarom ik zoveel moet betalen. In dit geval hebben wij het vakantie verblijf schoner achter gelaten dan we het aantroffen.
8
Naam: De Vos
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima huisje. Dassenburcht. Fijne indeling. Voldoende inventaris. Afwasmachine zou wel een welkome aanvulling zijn. Goed schoon gemaakt. Bedden tweepersoonskamers lagen goed. Badkamer relatief ruim en douche prima. Zeer klein kamertje met stapelbed. Matras te doen voor een kind maar wel oud (vering te voelen). Kamertje werd erg warm. Nu in de herfst wel te doen. Met hoge temperatuur wellicht minder ok. Onderhoud aan wanden zou wel netjes zijn. Dat is nu veelal in versleten staat. Park in mooie omgeving. Speeltoestellen leuk, ook voor wat oudere kinderen. Rustig terrein. Fijn dat het autovrij is, komt de sfeer en natuur ten goede.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, ruime plekken, autovrij. En een mooie omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke midweek weg. Ondanks de drukte toch rust op het park
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend park in een hele mooie herfstkleurende bomen
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Van huisje 10 zat de kraan bij de keuken heel erg los bij binnenkomst al Verder hebben we genoten was erg leuk en goede sfeer bedankt
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een hele plezierige week gehad bij de Schaapskooi. Heerlijk in de natuur en het was rustig. Perfect om even bij te komen.
9
Naam: L.R. Otten
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij vinden het hier heerlijk vertoeven, en genieten elke dag en dat doen we al vele jaren.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi vakantiepark met mooie ligging! Het huisje had iets schoner mogen zijn, maar over het algemeen hebben wij het ontzettend naar onze zin gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van de vakantie in het mooi gerenoveerde huisje. We misten alleen sfeerverlichting. Heel fijn dat het huisje kindvriendelijk is. Denk aan beveiliging in de stopcontacten enz.
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vond het inventaris wel heel summier. 2 lepeltjes voor 4 personen en verder van alles maar 4. Het raam in één van de slaapkamers sloot niet goed. De cv ketel maakte heel veel herrie, alsof hij op ging stijgen. En de bedden zijn aardig doorgezakt. Al met al kan het onderhoud op dit park beter.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Superfijn verblijf gehad! Het park is lekker rustig maar ligt in een prachtige omgeving, en centraal.
8
Naam: Cj den Hertog
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie gehad. Kinderen hebben genoten. Huisje kon beter
8
Naam:
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toen we binnenkwamen in het huisje hadden we echt iets van wow, wat een leuk huisje! Maar toen we wat langer binnen waren zagen we vieze vlekken aan de wc pot en op de muren van de wc, kruimels in de keukenkastjes, viezigheid op het gasfornuis, grote vlokken stof onder de wastafel in de badkamer, vieze hoekjes op de vloeren in de slaapkamers en viezigheid onder de kussens op de bank. Echt heel jammer. We zijn eerst een poos aan het schoonmaken geweest voordat we vakantie konden vieren. Toen we met elkaar wat gingen drinken kwamen we erachter dat de hoekzitbank toch wel wat krap was voor 6 mensen. We vonden het wel een fijn rustig plekje, gezellig tussen de bomen waar wij zaten, en de meubels en apparatuur zijn van goede kwaliteit. We hebben ondanks de minder leuke start wel een fijn verblijf gehad met elkaar en hopen zeker nog eens terug te komen in een dan hopelijk wel beter schoongemaakt huisje!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We bezochten het park voor het eerst, het huisje was zoeken, de nummers staan er erg klein op, maar verder: TOP! Heerlijk huisje, rustig, vriendelijk personeel, schitterende omgeving, prima voorzieningen. We komen zeker graag terug. Bedankt voor alles en blijf gezond!
9
Naam: Karen
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten! Bijgekomen in alle rust en met alle gemakken van dien. Een super service en meedenkend personeel. In deze Coronatijd onbezorgd kunnen genieten en dat verdiend een dikke 9! Dankjulliewel!
10
Naam: E Post
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk ontspannen in de buitenlucht
9
Naam: Vivian Welie
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannen midden in de natuur. Veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Echt een week loskomen van de alledaagse beslommeringen. Heerlijk
9
Naam: Perry Verhoeven
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige omgeving. Rust straalt over het park. Weinig weg wijzering wanneer op het park zelf. Ook weinig extra informatie bij aankomst chalet. Extra brief over de voorzorgsmaatregelen van nu zou passend zijn. Ook hoe dit in het park effect heeft zoals de eetgelegenheden en zwembad. Chalet zelf had schimmel in de badkamer tegen het plafon en je ziet dat de chaletjes uitgeleefd zijn. Kleine onderhoudsbeurten zouden de uitstraling nog beter maken.
7
Naam: Ester Hendricks
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kinderen hebben zich prima vermaakt. Echter huisje 439 is flink verouderd. Ventilatie in douche smerig, evenals afzuigkap. Bedden vonden we ook niet fris. Oud, doorgezakt en muf. Met de messen die er lagen kon je niet bepaald fatsoenlijk snijden. De stoffen banken vonden we ook niet heel fris. Dan nog wat betreft medeparkbewoners.... Hondenpoep laat men liggen...autos rijden vaak rond. Snappen wij niks van. Over het algemeen geven we nooit zulke kritische beoordelingen, maar dit verblijf was ondanks de mooie ligging onder de maat.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel fijn dat het autovrij is, en de eekhoorntjes maakten het helemaal fantastisch!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannend in de mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Mischa Boogaard
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We zijn 2 keer eerder in een huisje geweest, maar nu 219 was in een niet al te beste staat, de vloer en de bankjes zijn behoorlijk afgeleefd, de bedden waren verre van goed , koelkast sloot niet goed, de tuindeuren klemden nogal, alleen de douche was dik in orde. Wij komen vooral voor het fietsen en lopen op de Veluwe dus verblijven niet heel veel in het chalet, maar een goed bed was echt wel fijn geweest.
8
Naam: Jlg Schol
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik kom terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig, schoon mooi huisje en prachtige omgeving. We hebben de faciliteiten die gesloten waren ivm corona niet gemist
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten, mooie ligging van het huisje in een rustige bos rijke omgeving.. er lag een prachtige nieuwe vloer in.. de bank was wel zodanig beschadigd dat we zelf dekens hebben moeten komen om het te bedekken.. het personeel is heel vriendelijk, Corona maatregelen waren duidelijk en overzichtelijk.. er was een lieve medewerkster die de kids van allerlei knutsel spullen had voorzien van koos konijn.
9
Naam: Esmeralda van der Heijden
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: JAN van den Broek
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.