Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi

Epe, Gelderland, Nederland

  • Midden op de Veluwe
  • Veel dagattracties in de omgeving
  • Sport- & animatieprogramma
  • Overdekt zwembad
  • Gratis WiFi
8.0

Vakantiepark Bospark De Schaapskooi scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3920 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 3920 reviews

9
Naam: Martha Verhees
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: M Quadvlieg
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik vond de locatie ten eerste echt prachtig. Het huisje was goed schoon, ik miste alleen de onderhoud van de badkamer. Alles deed het en de bedden lagen heerlijk. De tijden van de receptie, zwembad en restaurant waren ruim voldoende en gewoon top verzorgt. Een van de prettigste verblijven in de roompot tot nu toe, ik keer zeker terug.
7
Naam: J.M. van Extel Van
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuke huisje, minder geschikt voor 6 volwassene, wel gezin met kinderen. Voldoende ruimte, alleen douche heeft geen thermostaatkraan. Dit is wel veiliger ( voor kinderen ) en zuiniger. Koelkast van 305 sluit niet goed, moesten goed opletten anders stond deze open. Verder veel kunnen wandelen in een mooie omgeving.
7
Naam: Timen van ter Beek
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jammer dat de horeca al om 20.00uur sluit
8
Naam: Wim Franssen
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het hele verblijf op het park was goed, alleen de tv vonden we erg klein.
7
Naam: J Weustink
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Slechte zit banken, kapotte fauteuil !
9
Naam: Piet Teunissen
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rustig goed onderhouden en iedereen is vriendelijk dat is belangrijk vind ik .
8
Naam: M. de Vries- Ramp
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super gezellig park lekker klein en knus,kom zeker terug.
8
Naam: W. Helmich
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hadden en heel gezellige midweek in en prachtige omgeving. Leuk waren ook de vele vogelsoorten rondom het chalet.
8
Naam: Andre Halters
Datum: 15 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
mooi park
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.