Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi

Epe, Gelderland, Nederland

  • Midden op de Veluwe
  • Veel dagattracties in de omgeving
  • Sport- & animatieprogramma
  • Overdekt zwembad
  • Gratis wifi

reviews

8.1

Vakantiepark Bospark De Schaapskooi scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5396 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 5396 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Alles is OK, behalve de weg naar het park. Ik bedoel hiermee tussen de huisjes netjes geasfalteerde weg. De weg van de verharde weg naar de parkeerplaats is een zandweg met stenen. Wij zijn aan het wandelen gegaan, maar je schoenen zien er met de weeromstandigheden, zoals deze normaal in de herfst/winter/lente zijn, niet uit. Dit zou het verblijf nog meer veraangenamen. Tevens was de verlichting op deze toegangsweg stuk wat het lopen in het donker niet aangenaam maakte.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima verblijf gehad, mooie omgeving. Jammer van die erg oude versleten fauteuil in chalet 303. Banken waren vrij nieuw dus dit viel erg op. Komen zeker terugkom nog eens lekker te fietsen in de omgeving.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk verblijf gehad. Oude stacaravans waar wil wat onderhoud aan uitgevoerd mag worden, schimmel in de doucheruimte, leidingen die lawaai maken zodra de ketel aanslaat, scheuren in de vloer die geplakt zijn. Ook zag ik bij veel huisjes dat de boeiborden kapot waren. Wat ik ook een minpunt vond is dat er een heel licht gordijn in de kamer met het tweepersoonsbed hing terwijl er buiten voor het raam een lantaarnpaal staat. Wij zijn maar 2 nachten gebleven, daarom niet geklaagd bij de receptie.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Stephanie van Zuijlen
Datum: 21 januari 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Kachel mag wel aan in het zwembad, en huisje kan wel een opknapbeurt gebruiken. Veel schimmel. En oude meubels, gordijnen. De locatie is wel top
7
Naam: Herma
Datum: 21 januari 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Personeel behulpzaam en vriendelijk. Accommodatie gedateerd (geen probleem), matig schoon, zilvervisjes in keuken en badkamer, doorzakmatras. Ligging prima, ruime privé tuin om de accommodatie. Veel herrie van terugkerende gasten ruim na middernacht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ruim huisje
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De rust, prijs/kwaliteit, de gezelligheid, de bar waar men ook heel lekker kan eten. En ja, een klein puntje van kritiek, de matrassen zijn aan vervanging toe.
6
Naam: Theo Aerts
Datum: 20 januari 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We wisten van te voren dat de faciliteiten gesloten zouden zijn. De dames van de receptie waren erg vriendelijk en behulpzaam. Het huisje verdient wel een opknapbeurt. Met name de vloer,overal opvallend veel beschadigingen,in de slaapkamers kapot, onder het 2persoonsbed stond het vinyl gewoon omhoog zodat je niet kon dweilen!( dit gemeld aan de receptie) Het deurtje van het vriesvak sloot niet goed, waardoor er veel ijsafzetting was. De muren en het houtwerk vertonen veel beschadigingen zodat, in combinatie met de vloer, een verwaarloosde indruk ontstaat ! Niettemin hebben wij een fijn verblijf gehad en hebben we genoten van de mooie omgeving!
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.