Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi

Epe, Gelderland, Nederland

  • Midden op de Veluwe
  • Veel dagattracties in de omgeving
  • Sport- & animatieprogramma
  • Overdekt zwembad
  • Gratis wifi

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark De Schaapskooi scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4543 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4543 reviews

9
Naam: Henny van Mun
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben het heel erg naar onze zin gehad. Wat wel jammer was dat de vorige bewoners de pannen en borden niet goed afgewassen hadden. Alle pannen plakten. Maar ook bij sommige borden zaten de etensresten er nog aan. Voor alle zekerheid alles eerst maar even alles door een sopje gehaald. De kleinkinderen hadden het helemaal naar hun zin. En als die het leuk hebben dan heb je zeker een fijne vakantie
8
Naam: Rudi De Praetere
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Eerste kennismaking met Roompot was supergoede ervaring die smaakt naar meer. 1 minpuntje : het water in het zwembad was absoluut niet proper, echt vuil, we zijn er nauwelijks gebleven en waren heel teleurgesteld.
8
Naam: Linda Planken
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park, schoonmaak kan beter, kwaliteit eten in restaurant moet veel beter. Vriendelijk personeel
7
Naam: H. HenriA«tta Kuipers
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huisje kon schoner(vooral vloer) Meer kinderbeveiligingen op stopcontacten Ophaal ronde Koos Konijn mag iets opvallender(muziekje?) Op dag 1 hadden we hem bijna gemist omdat hij bijna geruisloos voorbij racete! Fotos op website insinueren veel gras en zon... in de praktijk weinig zon door bebossing. Gevaarlijke afgedekte put? Ondanks dit fijne vakantie met rust, veel speelgelegenheid/ activiteiten kinderen. Kortom: genoten!
7
Naam: Kim Dolk
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik was tijdens ons verblijf bij de receptie geweest om te vertellen dat een activiteit niet gegaan was zoals op voorhand gezegd. De kinderen werden eigenlijk aan hun lot overgelaten en er werd niet gedaan wat er beloofd was. En dit terwijl het een betalende activiteit was. De vrouw van de receptie heeft alles genoteerd en er ging iemand contact met me opnemen. Jammer genoeg heb ik niemand gehoord of gezien. Het huisje was ook niet echt goed onderhouden. Op de witte muren waren veel bruine vlekken van het hout of zo. Niet echt een frisse indruk. We hebben ook gelijk de eerste dag ontstopper door de leidingen moeten doen want de douche en gootsteen liepen bijna niet door. Voor de rest was ons verblijf wel heel fijn. Er waren voldoende activiteiten voor de kinderen en het meeste personeel was wel vriendelijk.
8
Naam: Tineke Langen
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We waren met onze kleinkinderen Er is veel te doen voor ze. Ze hebben genoten
9
Naam: Germain Medina
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Kids vonden t heel gezellig en hebben genoten
10
Naam: Mariëlle Oldenhof
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het huisje was netjes schoon, bedden sliepen heerlijk en was gewoon netjes verder. Park lekker kleinschalig waardoor je snel contacten op doet met andere vakantiegangers maar waardoor ook het animatieteam de kinderen eerder leert kennen. Mijn dochter was helemaal gek van Koos Konijn en ook op het gehele animatieteam, vooral Maijk. Het hele animatieteam is erg enthousiast en er worden leuke activiteiten georganiseerd. Wij komen hier zeker nog eens terug! Misschien wel in de aankomende herfstvakantie ??
7
Naam: Dries De Keukelaere
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Goede ligging om van daaruit uitstappen te doen. Slechte matras als minpunt.
8
Naam: Sandra Lommelaars
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik zou het resturant smorgens eerder open doen en verder de schoonmaak in het huisje verbeterden en iets in de speeltuin voor de kleintjes . Onze dochter is 2 en kon eigenlijk niks in de 2 grote speeltuinen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.