Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi

Epe, Gelderland, Nederland

  • Rustig gelegen
  • Overdekt zwembad
  • Tussen bos en hei

Adres

Bospark De Schaapskooi

Centrumweg 5
8162 PT Epe
Gelderland
Nederland
+31 (0)578 - 616204

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Op Bospark de Schaapskooi zijn geen auto’s toegestaan. U kunt uw voertuig tijdens uw verblijf parkeren op de algemene parkeerplaats bij de receptie. Op aankomstdagen is het mogelijk om van 15.00 uur tot sluitingstijd van de receptie de bagage bij uw vakantieverblijf in- en uit te laden. Verder staan hier bagagekarren waarmee u op de overige dagen bagage naar uw vakantieverblijf kunt vervoeren.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Servicepakket

Voor uw gemak is er een in uw vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. 

VVV-informatie in de wintermaanden

In de dalperiode (tussen 1 oktober en 30 april) is de VVV-vestiging in Epe slechts beperkt geopend.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan in het hoog- en naseizoen op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Indien het niet mogelijk is om aan te reizen binnen deze tijden, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer
0031 (0)578 616 204.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houdt u er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang vakantieverblijf

Huurders van Bospark De Schaapskooi kunnen hun vakantieverblijf openen met de thuisgestuurde Keycard. U opent de voordeur door de Keycard (met tekstzijde Keycard rechts en de magneetstrip aan de rechter bovenzijde) in het slot te steken en er meteen weer uit te halen. Als het groene lampje brandt, kunt u de deurkruk naar beneden duwen.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot uw vakantieverblijf
  • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto, in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoon.

Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Brengt u in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op uw vertrekdag wordt u vriendelijk verzocht voor 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.