Waterpark Terkaple

Terkaple, Friesland, Nederland

  • Woningen aan het water
  • Eigen aanlegsteiger
  • Natuur- en watersport

reviews

8.6

Vakantiepark Waterpark Terkaple scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 519 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 519 reviews

9
Naam: Paul Blezer
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Marian van de receptie super vriendelijk en behulpzaam top personeel 👍👍
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging en comfortabel
10
Naam: Annelies
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heel fijn weekend gehad op Waterpark Terkaple. De ligging was prachtig aan het water, het huisje was luxe en modern ingericht en de receptioniste was vriendelijk en behulpzaam. De woning zag er schoon en hygiënisch uit. Een tip zou een bakkertje of supermarktje met de meest gebruikte producten op vakantie zijn. Wij waren het toiletpapier en de shampoo helaas vergeten ;)
8
Naam: Myrian Hollegien
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Louise Van Loo-Noordam
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldge ligging en praktisch ingerichte bungalow. Veel kunnen vissen vanuit ons tuintje. We hebben echt genoten !
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie omgeving
9
Naam: Hanneke V.
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Moo huisje, grote ligging. Eindelijk ook eens met een bank die lekker zit en voldoende keukengerei en bestek. Met ook messen die scherp zijn. (Roompot Nieuwvliet was op deze punten beduidend minder). Enige minpuntje is dat het slecht afkoelt in huis en daardoor te warm was op de slaapkamers. Zelfs met de raam open. Faciliteiten waren beperkt, maar daar kwamen we niet voor, dus voor ons geen punt.
8
Naam: Miriam Willemse
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super mooi parkje, aan t water! Alles goed in orde. Alleen de bedden zijn super smal en met twee 1 persoons bedden. In de nacht lig je met een grote spleet in t midden en val je bijna uit bed. In de nacht moet je ze weer tegen elkaar schuiven. 1 twee persoons matras zou helpen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Asuerus Willem Fikse
Datum: 1 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hadden helaas geen geweldig weer maar harde wind en regen. Maar de watervilla was erg comfortabel. We hebben ons vermaakt met spelletjes en tv kijken. Ook konden we op het park patat en snacks afhalen. Deze was van goede kwaliteit. We hebben ondanks de corona maatregelingen een heerlijk weekend gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
te weinig parkeer gelenheid
8
Naam: Karin Jonkers
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huis prachtig gelegen en heerlijk rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hebben prettig verblijf gehad ondanks het wat mindere weer. Mannen fijn gevist. Mooie visplek
10
Naam: Patrick Schuppan
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Relaxt
9
Naam: Gerben Jager
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne accommodatie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heerlijk weekend weg in Corona tijd! Even niets moeten. Fijne Accomodatie. Vissen voor de deur. Wel jammer dat de speelgelegenheden voor kinderen miniem zijn. Een tafeltennistafel en een speeltuin op afstand.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anneke Sidiropoulos
Datum: 23 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie accommodatie. Bij mooi weer een super locatie.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: C.
Datum: 19 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten van de rust in een mooi gelegen en goed verzorgd park. Ook hebben we genoten van de mooi en gezellig ingerichte accommodatie.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Lekker kleinschalig. In de zomer leuk. Slechte matrassen .
8
Naam: R. Jager
Datum: 17 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig weekend gehad in een prachtig huis! Super schoon en voorzien van alle gemakken. Een hele kleine (minder belangrijke) opmerking; de aankomst, het parkeerterrein was niet heel netjes. Verder alles super!
9
Naam: Gerdien Rouwenhorst
Datum: 15 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park is mooi, de ligging perfect met het water om je heen. Het huisje was van alle gemakken voorzien en schoon, nu helemaal belangrijk in deze tijd! En het was heerlijk rustig, heel fijn om een paar daagjes daar te zijn in deze gekke tijd. We denken dat het park in de zomer en zonder corona super is om vakantie te vieren. We vonden het nu al fijn, zels zonder alle faciliteiten. We komen zeker nog een keertje terug!
10
Naam: A.B. Boeter
Datum: 15 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke week gehad. Mooi, schoon en compleet huis met veel aandacht en zorg voor de inrichting. Erg gezellig
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje, fantastische ligging dus heel erg genoten
5
Naam: Anoniem
Datum: 4 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was niet schoon bij aankomst: vieze borden, glazen, pannen etc. Schimmel in de badkamer en spinnenwebben in het huisje.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Waterpark Terkaple niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was leuk geweest om een klein Aankomstpakketke te hebben met daarij bijvoorbeeld 1 vaatwastabletje, een wc rol, een sponsje en een klein flesje afwasmiddel.
8
Naam: Carina Wakka
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettige ontvangst, mooi huisje, mooie ligging. Mooie omgeving
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.