Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hotel Friesland: een provincie met ongekend veel mogelijkheden!

Een hotel in Friesland

Een hotel in Friesland

Friesland is een waterrijke provincie met ongekend veel mogelijkheden. Wanneer u op zoek bent naar een prima hotel in Friesland, dan kunt u uitstekend terecht bij Roompot. Zij heeft diverse hotels in de aanbieding, waar u een korte of lange tijd kunt verblijven tijdens uw vakantie in Friesland. Of u nu van plan bent om te gaan varen, of u trekt er liever op uit om allerlei leuke stadjes te bezoeken; Friesland geeft u het gevoel er echt helemaal even uit te zijn. Weg van alle drukte en stress uit de Randstad en volop genieten van veel groen, water en schone lucht. Een Friesland hotel is de ultieme mogelijkheid om te ontspannen na een heerlijke dag te hebben doorgebracht in de provincie Friesland.

Een Friesland hotel

Een hotel in Friesland is anders, omdat de omgeving heel anders is dan de rest van Nederland. Daarnaast zijn de hotels van Roompot altijd perfect geselecteerd qua ligging, faciliteiten en allerlei ontspanningsmogelijkheden. Een bezoek aan Friesland is daarom meer dan de moeite waard, al was het alleen maar om kennis te maken met het hotel, en nog niet eens zozeer met de mensen of de omgeving. Er wordt uitstekend eten geserveerd en zowel bij het ontbijt als het diner komt u helemaal niets tekort. Ook qua dienstverlening mag u een uitstekende service van de hotels verwachten. Roompot selecteert namelijk alleen hotels waar kwaliteit op nummer één staat. Daardoor bent u verzekerd van een onbezorgde en ontspannen vakantie die u helpt op te laden voor de komende tijd.

Een onbezorgde vakantie in Friesland met Roompot

Een onbezorgde vakantie in Friesland met Roompot

Een Friesland hotel geeft u het gevoel even helemaal weg te zijn van alle drukte en stress. U kunt onbezorgd genieten terwijl het u op alle mogelijke wijzen gemakkelijk wordt gemaakt door u een comfortabele kamer aan te bieden in een van de hotels in Friesland. Een hotel in Friesland zal bij u een onuitwisbare indruk achterlaten, waardoor u weer opgeladen naar huis zult terugkeren. Boek daarom vandaag nog uw vakantie via de website van Roompot. U zult er zeker geen spijt van krijgen. Uiteraard kunt u de recensies nalezen op internet over de dienstverlening van Roompot mocht u twijfelen aan een eventuele goede service. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Roompot mocht u vragen hebben over de accommodatie of het hotel. Haar medewerkers staan u graag vriendelijk te woord en helpen u zo veel mogelijk te genieten van een onbezorgde vakantie in Friesland en daar enorm veel plezier aan te beleven.

Onze suggesties

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis

  • Direct gelegen aan het water in het mooie Friesland
  • Ruime waterpaviljoens

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.