Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

 • Chat

  Sorry, we zijn even offline.

  Start chat
 • WhatsApp

  Vanaf 08:00 beantwoorden we uw appjes.

  06 22 16 71 56
 • Facebook Messenger

  Vanaf 08:00 beantwoorden we uw berichtjes.

  Facebook
 • Telefoon

  Vanaf 09:00 uur kunt u ons weer bellen.

  (gebruikelijke belkosten)

  Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Resort Zuiderzee

Resort Zuiderzee

Biddinghuizen, Flevoland, Nederland

 • Bosrijke omgeving
 • Zandstrand
 • Outdoor recreatie
 • Wellness faciliteiten
 • Indoorspeeltuin

Adres

Resort Zuiderzee

SPIJKWEG 15
8256 RB Biddinghuizen
Flevoland
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Bezoekadres

U vindt Resort Zuiderzee op de Spijkweg 15, 8256 RJ Biddinghuizen. U kunt het resort duidelijk zien liggen vanaf de weg. Komt u vanaf Elburg, dan ligt het aan uw linkerhand. Komt u uit de richting Harderwijk, dan ligt het aan uw rechterhand. 

Parkeren

U kunt uw auto parkeren bij de receptie. Daarnaast mag u in de meeste gevallen één auto bij uw vakantiewoning parkeren. In andere gevallen is er een parkeerplaats in de buurt van uw accommodatie. We willen u vragen de auto op het park zo min mogelijk te gebruiken en uw snelheid te matigen. 

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie. 

Faciliteiten

Op Resort Zuiderzee vindt u gezellige horeca voor de lekkere trek. Er is keuze uit een a la carte restaurant en een snackbar. Ook is er een ijssalon en een café.
In het centrumgebouw, De Plaza, is er vermaak voor iedereen. De kinderanimatie start vanaf hier, maar ook is er een grote indoor speeltuin, een casino en nog veel meer. En natuurlijk het binnenzwembad met waterglijbaan!

In de zomer kan er heerlijk gezwommen en gespeeld worden in het ondiepe water van het Veluwemeer. Op ons eigen zandstrand kan jong en oud lekker genieten van de perfecte Nederlandse zomer.  

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Uw vakantiewoning is beschikbaar vanaf 15.00 uur. Aanreizen kan tot 18.00 uur. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)88 070 80 90.

WiFi

U kunt tegen betaling gebruikmaken van WiFi op het resort. Meer informatie hierover is beschikbaar bij de receptie. 

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantiewoning te verlaten.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg à € 65,- per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.