Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Veel privacy
  • Natuur

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 825 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 825 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima huisje. Ligging was heerlijk rustig en veel ruimte. Allen de schoonmaak was om half 4 nog niet klaar en beneden alleen gestofzuigd niet gedweild. Wij vonden het niet erg schoon was jammer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een erg mooi en rustig park. Mooi huisje, en mooie ruime tuin er om heen, je kunt lekker vrij zitten zonder dat je andere mensen ziet. Het werd alleen met warm weer ook erg warm in het huisje. Het huisje was goed onderhouden.
8
Naam: A. Voorn
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke midweek achter de rug. Nu was het weer ook fantastisch. Het park ligt op een mooie rustige plek direct aan wandel- en fietsroutes, een mooi mountainbikeroute. Vlak bij het sfeervolle Ruinen. We hebben ook echt genoten van het luxe huisje, lekker ruim. Tussendoor ff lekker bubbelen of even in de sauna. Ook veel ruimte om het huisje waardoor we ons favoriete kubb spel gewoon in onze tuin konden doen. Kortom echt een aanrader qua ligging en comfort in het mooie drenthe.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar, zoals gewoonlijk bij Roompot!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig, ontspannen en perfect gelegen.
9
Naam: Johan de Boer
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooi ruim opgezet park. Mooi vakantie huis met rietenkap. Het enige min punt wat we konden bedenken is dat er geen stopcontacten waren in de badkamers.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een heel rustig park, alles goed geregeld!
10
Naam: M.N Fronczek
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wiffi was 100 procent er zit wel een wespen nest bij de sloot
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk huis. Groot en gezellig. De tuin is heerlijk voor de kinderen om in te spelen. Fijn terras om buiten te kunnen zijn. Schoonmaak was prima. Bedden zijn comfortabel.
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke stek in Drenthe waar we onze vakantie hebben kunnen houden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastisch!
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel relaxed. Een mooi groen park, een comfortabel huis met jacuzzi en sauna. Ideaal voor rust en natuur.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig park alleen schoonmaken mag wat beter gedaan worden onder de bedden en op de kasten
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Lekker rustig park, veel ruimte bij de accommodatie.Schuurtje voor de fietsen erbij, echt top.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig. Behalve het feit dat met luidruchtige machines het onkruid werd bestreden. Dat kan beter op een wisseldag zodat het de gasten niet stoort.
9
Naam: Bram Bruggeman
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De moooie igging
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Al vele malen in ditzelfde zeer prettige gelegen park verbleven maar nu Roompot het beheer heeft overgenomen en geprofessionaliseerd heeft is het verblijf alleen nog maar aangenamer geworden. Als bij het in nu in aanbouw zijnde receptiegebouw ook nog een (ontbijt) broodjesservice zou worden aangeboden zou het vakantiegevoel nog een extraatje kunnen geven.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar...
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf. Rustig park. Er zijn weinig mensen en dat is fijn in de corona tijd. Schoonmaak van pand kan wel tikkie beter. Her en der wat stof nog en Senseo was nog vies. Verder mist de keuken een goed mes om mee te snijden en is er maar 1 koekenpan.
8
Naam: S van Dijk
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor deze specifieke huisjes (Marke van Ruinen): fijne ruime huisjes en de Jacuzzi voegt echt iets toe aan het verblijf. Heel vriendelijk personeel en het onderhoud van de tuinen etc is allemaal dik in orde. Fijn dat er twee parkeerplaatsen bij de huisjes zijn. Wat kan volgens ons beter: maak toch iets van een speelplekje op het park, doe wat ruimer bestek etc nu moet je omdat het bestek op is de vaatwasser draaien, maak ook eens onder de bedden en banken etc schoon en lap een keer de ramen, als mensen 2 weken blijven ververs dan de jacuzzi een keer helemaal. Je betaald immers hetzelfde per week als wanneer je 1 week komt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi rustig en groen park. Goede accommodatie met goede bedden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
5
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ons huisje bleek ronduit vuil. Er lag keukengerei met aangekoekte etensresten in de kast, Er zaten vlekken in het gordijn bij de voordeur, de muren en plafonds kunnen een verse lik verf gebruiken, het toilet beneden stonk fors naar urine (deze bleek gewoon niet (goed) schoongemaakt, ook al beweerde de schoonmaakster dat het het riool was), de plinten zien eruit alsof ze nog nooit een stofdoek hebben gezien, er zitten plekken het tapijt boven, de vloer in de badkamer plakte en er zit uitgebreide schimmel in de badkamer. Echt een zeer onprettige manier om te verblijven. Gelukkig waren de meubels keurig, waardoor je wel ergens op durfde te zitten.
Uw vakantie op Buitenplaats de Marke van Ruinen is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij vinden het erg vervelend dat de accommodatie niet voldoende was schoongemaakt bij aankomst. Wel is er direct correct gehandeld door de schoonmaak langs te sturen na uw melding bij de receptie. Wel gaan we met uw opmerkingen aan de slag om ervoor te zorgen dat dit soort situaties in de toekomst niet meer voorkomen. Daarnaast kunnen wij aan de hand van uw opmerkingen onze service verbeteren. Graag zien we u terug op één van onze parken!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Monique
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust en ruimte
10
Naam: H. Sappé
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Direct weer geboekt en onze midweek verlengd met lang weekend!
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De vakantiebungalow bleek niet de inhoud te hebben die wij verwacht hadden, nl. slechts 1 badkamer i.p.v. 2 badkamers, waarvan 1 beneden zou zijn cf. het plattegrondje op de website. Hierover per e-mail klacht ingediend. Helaas geen reactie ontvangen ! Hierdoor voldeed het ook niet aan de corona-voorwaarden. 2 oudere echtparen zonder eigen badkamer. Verder was de bungalow vooral beneden o.k.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.