Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

  • Chat

    Momenteel is onze chat niet beschikbaar.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 18:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 18:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Open Messenger
  • Telefoon

    Tot 18:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe, Nederland

  • Rustig en kleinschalig park
  • Villa's met veel privacy
  • Te midden van natuurgebied
  • Vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Gratis wifi

reviews

8.5

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 711 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 711 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 28 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel comfortabel huis met sauna! Huis is van alle gemakken voorzien en ligt prachtig tussen de bossen. Fijn dat we fietsen konden huren.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een fijn kleinschalig park, war we vanwege de lage bezetting veel privacy hadden. Minpunt was wel dat van de drie volle dagen die we er verbleven iedere dag te maken hadden met grasmaaiers of monteurs bij huisjes om ons heen, waardoor we de halve dag in het lawaai zaten. Verder kan de accommodatie waar wij zaten nieuw eetkamerstoelen gebruiken. Deze waren zo versleten dat de vloer bezaaid was met stukken bekleding van de stoelen. Wat wel heerlijk is is om na een lange wandeling en de jacuzzi te stappen om de spieren te laten ontspannen en de dag goed af te sluiten.
9
Naam: C. Venneker
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie omgeving, mooie ligging, mooi ruimtelijk ingericht park, vriendelijke ontvangst.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ligging en mooi ruim opgezet. Inventaris van huis en ouderdom van apparatuur moet aandacht aan geschonken worden
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heeft wat het moet hebben; in ruime mate. Ligging, comfort, rust. En geen overbodige faciliteiten die we minder apprecieren.
8
Naam: Elly Mantjes-Klinkhamer
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig huisje, goedeigging juist nu met het Corona virus
9
Naam: Pieter & Michelle
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
we hebben genoten van het huisje, vooral van de gashaard en de jacuzzi. Ons viel wel op dat het met de gordijnen open vrij koel is in huis. (CV op 22 graden), met name de vloer. We vonden dat geen onoverkomelijk probleem, we komen graag terug - met pantoffels.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
In algemeen was het een goed verblijf, maar wij hebben het met de Roompot zelf geen goed gevoel aan over gehouden. Het gehele service gevoel en coulance is bij de Roompot niet prettig. Ga daar maar aan werken.
8
Naam: Lisette De Vries
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heel mooi en rustige omgeving. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Heerlijk een lang weekend er tussen uit. Centraal gelegen bij de belangrijkste bezienswaardigheden.
9
Naam: René Haverkate
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een zeer prettig verblijf , in een mooie omgeving en een luxe wellness huisje. tot het laatste Corona nieuws zondagavond kwam. Toe was de lol er wel af. Dus hopen we nog wel een keer terug te komen of te winnen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima voor volwassenen. Vvoor een gezin met kinderen is er weinig op het park
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijke receptiemedewerker. Het park ligt prachtig in de natuur.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Diana van de Nadort
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi huis vriendelijk personeel rustig
8
Naam: Eric
Datum: 11 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima huisje, jammer van de afgeleefde eettafel stoelen. Echt een minpunt, kan niet in zon wellneshuisje.
9
Naam: K Threels
Datum: 9 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig huis, heel rustig, zeer comfortabel
8
Naam: Peter Pijper
Datum: 9 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf, mooi huisje met jacuzzi. Schoonmaak wel matig, vieze borden in de kast. Bedden goed. Verder geen faciliteiten op het park (op zich prima) maar zelfs geen fiets kunnen huren.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Eric Bulthuis
Datum: 5 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
In eerste instantie had ik de verkeerde bungalow geboekt, deze bleek zonder jacuzzi en sauna. Na mijn telefoontje werd deze gewijzigd en 175 euro extra kosten. Na aankomst op vrijdag bleek de jacuzzi op 30 graden te staan, dus daar konden we deze dag geen gebruik van maken. Teleurstellend, ook hebben wij dit telefonisch en mondeling bij de receptie gemeld. Zaterdag was dus de eerste dag dat we hiervan gebruik konden maken. Zie uw reactie tegemoet.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima luxe verblijf met heerlijke jacuzzi
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer luxe vakantie vakantiehuis met goede indeling. voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ruime huisjes op een mooi en rustig park. Er was genoeg te doen in de omgeving. Wel waren de bedden er zacht dus wakker worden met pijn in de rug. En vinden wij dat een traphekje standaard moet zijn als je met een kind komt, veiligheid van je kind moet gegarandeerd zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles schoon, sauna en jacuzi geweldig
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gastvrijheid en vriendelijkheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging en de rust .
7
Naam: Henk Schipper
Datum: 23 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke huisjes prima ligging voor de tweede keer geweest.Alleen een nare smaak over gehouden van het incident met de zonnebank.Tijdens gebruik scheurde de plexiglas plaat.Volgende dag netjes gemeld maar moest dit met de eigenaar regelen omdat het particuliere huisjes zijn.Ik heb toch een huurcontract met Roompot voor dit huisje afgesloten en niet met de eigenaar.Mij werd verteld dat ik voor de schade sta waar ik het helemaal niet met eens ben.Als je een huisje verhuurd dient het apparatuur deugdelijk zijn en geen achterstallig onderhoud te hebben .Zelfs de fabrikant van deze zonnebank geeft geen garantie op de onderste plexiglas plaat die regelmatige vervangen moet worden ivm het uitharden door de UVstraling.Ik blijf in afwachting van een antwoord van Roompot.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijne villa op rustig park. Direct naast huisje 22 begint het bos, heerlijk. De bedden-opmaakservice was verplicht. Dat hoeft van ons niet. Nu konden we ook niet kiezen welke slkamer we gebruiken wilden, beneden was opgemaakt, terwijl boven een ruimere slkamer met betere kledingkast is. Zonnebank is niet meer van deze tijd; vergrote kans op huidkanker is toch bewezen? (Gelukkig geen sigaretten in t welkomstpakket ;) Huis 22 had voldoende en goede pannen en servies. Ook vaas en waxinelichthouders, gezellig! Heerlijk gewandeld vanuit t park, maar ook vanuit bezoekerscentrum dwingelerveld Ruinen, en vanuit Dwingeloo.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
wij zijn hier voor de 3de keer en zeker niet de laatste keer willen er minimaal 2x per jaar week van gaan profiteren .Prima heerlijk de jacuzzzi en sauna in zomer ewn wintertijd
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig huis, goed ingerichte keuken met goede apparatuur en een lekker groot aanrecht. Er mag wel eens opnieuw bestraat worden. Buitenlicht werkt slecht. Spaardouches zijn niet fijn en besparen doen ze niet, want je staat drie keer zo lang onder de douche als normaal om de shampoo uit je haar te spoelen. Zeker als er zowel boven als beneden iemand doucht, dan heb je echt een miserabel straaltje water. Maar goed, er moet iets zijn waardoor je het ook weer leuk vindt om naar huis te gaan! Ondanks die paar minpuntjes hebben we het prima naar onze zin gehad. Het lijkt of er boven de koelkast iets door het plafond weglekt. Er lijkt een vochtspoor te zijn. We konden het niet heel goed zien, het kan ook zijn dat het een barstje in de stuclaag is, dat is bijgewerkt. Maar ook boven de kamerdeur lijken wat vochtsporen te zitten. Kan ook al oud zijn natuurlijk, maar het leek ons goed om even te melden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.