Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Veel privacy
  • Natuur

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 735 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 735 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie accomodatie, mooie locatie. Schoonmaak droevig slecht. Tv werkt zeer omslachtig. WiFi perfect, telefonisch bereik zeer matig.
9
Naam: F.W. Smith-Van Der Molen
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zoals eerder al aangegeven , tevreden en voor herhaling vatbaar!
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig
8
Naam: Jacqueline van den Hoek
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig ruime huisjes met een grote tuin.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Op de website aangeven wat voor keukenapparaten in het huisje staan (bv zodat je vooraf de goede koffie kan kopen). Ook zagen wij pas bij aankomst dat bbq niet was toegestaan ivm rieten dak. Dit hadden we graag willen weten, nu voor niets bbq meegenomen. Verder was het niet bij het boeken duidelijk dat handdoeken niet inbegrepen zijn of dat je die kon huren
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig park. Vrij liggende woningen en alles was aanwezig voor een comfortabel verblijf.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Henk Straver
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Modern rustig privacy dat komt als eerste in mij op bij dit park.
10
Naam: Els
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Als je van rust en ruimte houdt is dit een heerlijk park. Kleinschalig met super mooie huisjes en een flinke tuin. Het bos ligt tegenover het park.
8
Naam: U Keppel
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk park midden in de natuur.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Yvonne van Aelst
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Accommodatie was zoals beschreven heerlijk luxe en comfortabel en hebben genoten van de verzorgde tuin . Tegelvloer zou wel een grote schoonmaakbeurt mogen hebben aangezien mijn witte sokjes binnen een half uur zwart waren . Voor de rest geen aanmerkingen
9
Naam: Rita van Buren
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De wellness .
8
Naam: Liesbeth Brouwer-Ruhe
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijn huisje. We miste alleen een klok in de huiskamer. Verder was alles super. Park was rustig en goed onderhouden. Zeker om nog een terug te komen of als we weer gaan dan zeker bij Roompot
9
Naam: Yvonne Boomgaard
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf in een prachtige omgeving!
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
ontspannend
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig!!
9
Naam: Rafael Smit
Datum: 16 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hadden een erg luxe huisje met wellness met o.a. een jacuzzi. Dit maakte ons verblijf in coronatijd toch erg fijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Stilte, rust, luxe en mooie omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk verblijf op een mooie en rustige plek.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig
9
Naam: Sylvia Van Wanrooij
Datum: 12 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Beneden Slaapkamer in villa 18 is erg licht. In de nacht door lantaarn In de ochtend door daglicht. Wat dikkere of verduisterende gordijnen zou wel prettiger zijn. Het park is prachtig groen en rustig. Villa ‘s ruim. Heerlijke omgeving waar je geweldig kan fietsen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel comfortabel huis met sauna! Huis is van alle gemakken voorzien en ligt prachtig tussen de bossen. Fijn dat we fietsen konden huren.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een fijn kleinschalig park, war we vanwege de lage bezetting veel privacy hadden. Minpunt was wel dat van de drie volle dagen die we er verbleven iedere dag te maken hadden met grasmaaiers of monteurs bij huisjes om ons heen, waardoor we de halve dag in het lawaai zaten. Verder kan de accommodatie waar wij zaten nieuw eetkamerstoelen gebruiken. Deze waren zo versleten dat de vloer bezaaid was met stukken bekleding van de stoelen. Wat wel heerlijk is is om na een lange wandeling en de jacuzzi te stappen om de spieren te laten ontspannen en de dag goed af te sluiten.
9
Naam: C. Venneker
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie omgeving, mooie ligging, mooi ruimtelijk ingericht park, vriendelijke ontvangst.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ligging en mooi ruim opgezet. Inventaris van huis en ouderdom van apparatuur moet aandacht aan geschonken worden
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heeft wat het moet hebben; in ruime mate. Ligging, comfort, rust. En geen overbodige faciliteiten die we minder apprecieren.
8
Naam: Elly Mantjes-Klinkhamer
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig huisje, goedeigging juist nu met het Corona virus
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.