Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe, Nederland

  • Rustig en kleinschalig park
  • Villa's met veel privacy
  • Te midden van natuurgebied
  • Vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Gratis wifi

reviews

8.5

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 676 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 676 reviews

10
Naam: D Bergwerff-Smit
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ontzettend naar ons zin gehad op dit heerlijke, rustige vakantiepark! Genoeg te doen in de omgeving en ook tot rust kunnen komen in de rustige natuur waar dit park in ligt. Prima huisje, niks tekort gekomen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jacuzzi zou een maal in de week voorzien mogen worden van schoon water als je er een week verblijft
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi rustig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Lekker rustig park in mooie omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Erg mooi en nieuw park. Huisjes zijn luxe en erg sfeervol. Wij hebben erg genoten van de sfeerhaard! Wel miste we iets van een parkwinkeltje.
10
Naam: Willem van Schooten
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vrijheid en rust heerlijk
9
Naam: M.S. Peters
Datum: 9 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige vakantie woning , heerlijke wellness. wij kwamen om te relaxen . dat is zeker gelukt!
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wat we jammer vonden dat de jacuzzi op aankomst dag nog moest opwarmen waardoor we er maar 1 uurtje gebruik van konden maken op die dag, omdat je er maar tot 20 uur in mag. Bij aankomst zou je er direct om 15 in moet kunnen. Huisje en jacuzzi en sauna zijn super fijn. Schoonmaak vonden we wat de wensen over laten.
9
Naam: M. Somers
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust, ruimte en luxe, de ingredienten voor een ontspannen verblijf in Drenthe
10
Naam: Frank van der Mark
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Alles was gewoon perfect, we komen hier dan ook al 3 jaar en reeds geboekt voor de 4de keer
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Top park, zeker rond de feestdagen en met oud en nieuw. Vooral als je een hond heb die bang is voor vuurwerk. Heerlijk rustig park
8
Naam: Theo Hollestein
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
comfort en vuurwerkvrij
8
Naam: W.M. Elzerman
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De algehele kwaliteit van het huis was goed, de keuken ruim voldoende ingericht en de leefruimte netjes en in goede staat. De slaapkamers vertoonden enige tekortkomingen: een ontbrekend lakenpakket en een stoffige tafel. In één slaapkamer met aparte bedden, ver uit elkaar, was slechts één nachtlamp. Geen nachtkastjes. Het lakenpakket werd de volgende dag na 1 telefoontje terstond bezorgd, snel opgelost dus. Gelet op de huurperiode rond Oud&Nieuw en dus hoge huurprijs was alles aanvaardbaar tot goed. Buiten deze feestdagenperiodes zou de prijs/kwaliteit onvoldoende zijn... Daarnaast zou je verwachten dat in de huisjes een extra attentie zou zijn i.v.m. de feestdagen. Denk aan een flesje wijn met kerst of een setje champagneglazen met een flesje bubbels... Nu was het kaal als in het gewone seizoen. Tenslotte de administratie vooraf: door de feestdagen kregen we geen uiteindelijke papieren met wellicht tips/kortingsbonnen of toeristische informatie per post toegezonden én ook niet via e-mail. Na de nota en/of betalingsbevestiging veel eerder dit jaar geen info meer verkregen anders dan wat op de website staat... Uiteindelijk telefonisch wel een slotbevestiging gekregen. Dit kwam wel amateuristisch over.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Servicegericht, vriendelijkheid van de medewerkers receptie, hele nette accommodatie, ruime opzet Marke van Ruinen. Heerlijk relaxed door sauna, zonnebank, bad en bedden. Weekendje genoten samen met mijn partner
8
Naam: Guus Damink
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vloer van de woonkamer was niet echt schoon, en we missen een dweil voor schoonmaken bij knoeien
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben op buitenplaats ruinen specifiek naar huis gevraagd met traditionele sauna ipv infrarood. Daarvoor dus ook betaald. Bij gebruik bleek echter de sauna zo afgesteld dat hij niet warmer werd dan 60 graden, plus de bouw in soort driehoek zodat je alleen staand een beetje warm werd. Als op de website had gestaan dat de sauna max 60 graden werd, hadden we nooit dit huis geboekt. Matrassen waren voor een deel ook wel over de houdbaarheidsdatum heen, bij 1 voelde je duidelijk de veren er doorheen komen. Niet wat je verwacht voor deze prijs. De ligging en het personeel maakten veel goed, maar voor ons is dit niet voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Jan Meijer
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hadden een fijne vakantieweek en zijn met de weigerende sauna en het dwarse keukendeurtje snel en vriendelijk geholpen door de beheerder. Prachtige plek!
9
Naam: Karin
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie bungalow in een prachtige omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De rust, geen horeca, geen drukte
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een geweldig vakantiehuis om vrienden en of familie een kort “ wellness” samenzijn te vieren. De “ poetsploeg” zijn waarschijnlijk alleen maar ingesteld op wat ze moeten doen en kijken niet verder dan hun neus lang is. Als ze zo ook thuis poetsen zou ik daar wel eens op bezoek willen gaan. Lijkt mij dat er beter schoonmaak personeel te krijgen is en dan is het verblijf bij de Marke van ruinen wat mij betreft een 10 waard
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Marke van Ruinen is een mooi park. Het is heerlijk om te wandelen in de nabijgelegen bossen. Wij hadden huis nummer 1 en vonden het geluid van en het zicht op de voorbijkomende autos op de weg een groot nadeel.
8
Naam: Harm Dallinga
Datum: 20 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk kleinschalig park. Net terrein. Sfeervolle accommodaties en sympathieke uitstraling. Ruime huisjes met veel ruimte. Complete keuken.
9
Naam: B.H Apeldoorn
Datum: 16 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige huisje, jammer dat in het weekeinde de rust verstoord werd door een 6 tal jongens aan de overkant. Lawaaierige mannen in de jacuzzi en muziek en de troep achter laten. Jammer dat daar geen enkele vorm van controle op is. Doet afbreuk aan zon leuk klein schalig park waar het verder uitstekend toeven is.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben genoten van de week dat wij in het huisje zaten Wij wilden niet naar huis toe Het was stil en rustig en het huisje was erg comfortabel en sjiek
8
Naam: Frans van Wieren
Datum: 10 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk verblijf gehad. Leuk huis. Rustig. Klein minpuntje is dat er her en der nog al wat spinragen zaten. Niet hinderlijk, maar wel een puntje van aandacht. Verder nogmaals een goed verblijf gehad. Gr Frans
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Was weer een fantastisch weekend in de heerlijke comfortabele woning. Wij hebben al diverse keren gebruik mogen maken van deze schone woning en gaan hier zeker weer terugkomen. Bedankt!
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Was een heerlijk weekend met de andere moeders ! Het is ons zo bevallen dat we zeker nog een ander park willen gaan proberen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
2e verblijf. Goede accommodatie en vriendelijk personeel
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.