Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

 • Chat

  Sorry, we zijn even offline.

  Start chat
 • WhatsApp

  Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

  06 22 16 71 56
 • Facebook Messenger

  Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

  Facebook
 • Telefoon

  Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

  (gebruikelijke belkosten)

  Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Luxe stacaravan = een garantie voor een ontspannen vakantie!

Luxe stacaravan

Luxe stacaravan

De zomer komt eraan. Lekker buiten leven en genieten van lange, zwoele zomeravonden. In uw achterhoofd heeft u heimelijk al een plan om een paar weken te ontspannen in een luxe stacaravan van Roompot in Spanje. Nu de rest van het gezin nog overtuigen van de voordelen van luxe stacaravans. U voert vol overtuiging uw toneelstukje op en schetst een dramatisch beeld van zomervakanties die compleet in het water vallen, met jengelende kinderen die zich op een saaie, natte camping vervelen in een te kleine, oncomfortabele tent. Nee, daar heeft natuurlijk niemand zin in.
U neemt Spanje als ideale vakantiebestemming. Altijd zon, een heerlijk klimaat, lekker eten en een relaxte sfeer. U werpt een vragende blik op uw partner en kroost. En ja hoor, het werkt. Uw kinderen zijn laaiend enthousiast bij het vooruitzicht van lang buiten spelen, veel zwemmen en vakantievriendjes op de camping. Uw partner ziet vooral de aangename temperaturen en lange zomeravonden wel zitten. De voorpret kan beginnen! Nog een paar weken wachten en dan zit u heerlijk in de zon voor die luxe stacaravan van Roompot Vakanties.

Luxe stacaravans

Het wordt tijd om er weer eens op uit te gaan met het gezin. U denkt aan een luxe stacaravan van Roompot met alles erop en eraan, waarbij u het campinggevoel en buitenleven combineert met het comfort van thuis. Er is veel keus op mooie locaties in Nederland en elders in Europa. U hebt nog niet echt nagedacht over welk land het zal worden. U besluit dat het een leuk idee is om het lot te laten beslissen. Op een groot vel schrijft u alle namen van de plaatsen waar Roompot luxe stacaravans heeft en iedereen mag met de ogen dicht een kruis op het papier zetten. Vervolgens beslist de dobbelsteen over de definitieve locatie. Het hele gezin is enthousiast en u bent aangenaam verrast als blijkt dat u dit jaar naar Bretagne gaat.

De voordelen van een luxe stacaravan

De voordelen van een luxe stacaravan

Zorgeloos genieten en alle dagelijkse beslommeringen vergeten, dat is pas echt vakantie vieren. Even met z'n tweeën en de hond een weekje relaxen aan het Noordzeestrand in een van de luxe stacaravans van Roompot. Heerlijke lange wandelingen in de natuur en fietstochten naar omliggende plaatsen. De picknickmand mee en u kunt gerust uren wegblijven. Lekker buiten dineren en lang natafelen met koffie en een likeurtje. Wegdommelen bij de rustgevende geluiden van de zee en ontbijten met uitzicht op de duinen en de prille ochtendzon. Uitrusten en weer helemaal tot uzelf komen. Met een luxe stacaravan van Roompot is een ontspannen vakantie gegarandeerd.

Onze suggesties

Cadzand-bad

Cadzand-Bad

 • Luxe villa's bij het strand
 • Vlakbij Knokke, Brugge, Sluis

Residence Klein Vink

Residence Klein Vink

 • Overdekt zwembad en zwemvijver
 • Thermaalbad Arcen

Residende Wijngaerde

Residence Wijngaerde

 • Hoogwaardige appartementen
 • Loopafstand van het strand

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.