Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiewoning last-minute = inpakken en wegwezen!

Last minute vakantiewoning in een mooi bungalowpark

Last minute vakantiewoning in een mooi bungalowpark

U hebt onverwacht een weekend of weekje vrij en u wilt er even helemaal tussenuit. Of u had nog geen vakantieplannen en wilt toch met uw gezin lekker vakantie vieren aan het strand. Maar ja, waar moet u heen? Want de meeste vakantieparken zullen wel helemaal volgeboekt zitten… Weet u dat u bij Roompot Vakanties voordelig een mooie vakantiewoning last-minute kunt boeken? Pak uw koffer maar vast in, want we hebben altijd een last-minute aanbieding die bij uw vakantieplannen past.

De mooiste vakantiewoningen last-minute

Veel mensen denken bij het horen van last-minute vakanties dat ze in minder luxe accommodaties terechtkomen. Niets is minder waar, want bij Roompot kunt u ook zeer luxe vakantiewoningen last-minute boeken. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Er is altijd ween mooi vakantiehuis beschikbaar in een van de parken aan zee of in de bossen. Zelfs in de Roompot Vakantieparken over de grens is er vaak een leuke last-minute aanbieding te vinden. Dat wordt genieten in een van de ruime vakantiehuizen, samen met uw gezin of een ander reisgezelschap. Lekker luieren in de tuin, ontbijten op uw terras of picknicken aan het strand, met Roompot vakanties ligt het allemaal binnen handbereik

Altijd iets te beleven

Altijd iets te beleven

Het leukste aan de Roompot Vakantieparken is dat elk park anders is. Zo is er altijd iets verrassends te beleven en is iedere vakantie in een ander park weer uniek. Elk park heeft een mooi (tropisch) zwemparadijs, verschillende horecagelegenheden, speeltoestellen en sportmogelijkheden waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Bij welk park u ook uw luxe vakantiewoning last-minute bespreekt, er is veel te doen en te beleven voor u én uw kinderen.

Toch nog op vakantie

Had u nog geen vakantieplannen, maar wilt u er toch lekker tussenuit? Boek dan een mooie, luxe vakantiewoning last-minute bij Roompot Vakantieparken. Kies bijvoorbeeld voor een luxe woning in de duinen en wordt wakker door het gekabbel van de zee en het krijsen van de meeuwen. Of wat dacht u van een mooie woning midden in de bossen, waar het zonlicht wordt gefilterd door het bladerdak? En wat dacht u van de vakantieparken op de Nederlandse Waddeneilanden? Of kiest u toch voor een van de vakantiewoningen last-minute in een van onze parken over de grens? Geniet van het Duitse of Vlaamse landschap en kom helemaal in de vakantiestemming. Met welke last-minute gaat u uw partner of gezin verrassen?

Onze suggesties

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.