Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Stacaravan last-minute: ga heerlijk genieten aan de kust!

Een last minute stacaravan via Roompot Vakanties

Een last minute stacaravan via Roompot Vakanties

Op het laatste moment nog op vakantie gaan kan altijd. Huur een last minute stacaravan aan de kust. Heerlijk ontspannen aan zee en alles bij de hand, want een stacaravan van Roompot heeft een zeer complete inrichting. Keukeninventaris, comfortabele stoelen voor buiten, beddengoed, aan alles is gedacht, zodat u in de stacaravan van alle gemakken bent voorzien en volop van uw vakantie kunt genieten. Bij u een stacaravan last-minute hoeft u dus alleen uw eigen bagage mee te nemen en levensmiddelen te kopen op de plek van bestemming. Er zijn veel mooie locaties in Nederland en in de ons omringende landen waar Roompot vakantiecampings en vakantieparken heeft.

Vakantie in een stacaravan aan de zee

Een last minute stacaravan huurt u bijvoorbeeld in Zeeland, in Breskens of Kijkduin, of langs de kust van België. U bent er even helemaal uit en kunt genieten van zon, zee en strand. Ga lekker zwemmen of wandelen en vergeet uw dagelijkse besognes. Op en rond de camping of het vakantiepark worden verschillende activiteiten georganiseerd. U kunt ook kiezen voor een arrangement. Hierin zitten zowel het verblijf als speciale activiteiten in de omgeving die Roompot met zorg voor u heeft geselecteerd. Bij de locatie van uw stacaravan last-minute is altijd een restaurant en een winkel in de buurt. En er zijn mogelijkheden voor het huren van fietsen, overdekt zwemmen, lekker lunchen of dineren in een van de eetgelegenheden, een bezoekje aan een beautysalon of een uitje in de omgeving.

Een stacaravan last minute boeken

Een stacaravan last minute boeken

Als u besluit om alsnog op vakantie te gaan met de aanbieding van een last minute stacaravan, dan kunt u voor uw boeking het best contact op met de klantenservice van Roompot Vakanties. Boeken kan uiteraard ook online via de website van Roompot Vakanties. Hier vindt u ook informatie over mogelijke arrangementen en faciliteiten. Ook staan hier onze contactgegevens, zodat u per e-mail of telefonisch de medewerkers van Roompot kunt benaderen over de lastminutes stacaravan. Wacht niet te lang met boeken, zodat u verzekerd bent van een mooi plekje. Stel al uw vragen en geef ook aan wat u van uw vakantie verwacht. Zo kan de klantenservice u beter van dienst zijn bij het kiezen van de meest geschikte stacaravan last-minute. Bent u al bekend met het Roompot Vakantiemagazine? Vergeet niet een reisverzekering af te sluiten, zodat u gerust kunt vertrekken en u geen zorgen hoeft te maken. We wensen u alvast een fijne vakantie!

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.