Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een Toscane vakantie

Naar Toscane op vakantie

Naar Toscane op vakantie

Italië is een schitterend land om naar toe op vakantie te gaan. Wanneer u nog nooit in dit veelzijdige land bent geweest, dan zijn er altijd plekjes of streken aan te raden die u kunt bezoeken. Een vakantie in Toscane is een ervaring om nooit meer te vergeten. Toscane wordt ook wel eens het openluchtmuseum van Italië genoemd. Dit komt vanwege de diverse middeleeuwse stadjes die er te vinden zijn en de talloze zonnebloemen, olijfbomen en wijnranken die u er aantreft. Maar ook de andere bezienswaardigheden mogen zeker niet vergeten worden. U kunt met Roompot naar Toscane op vakantie. Een vakantie naar Toscane in Italië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten. Roompot heeft diverse accommodaties waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u deze streek in Italië beter leren kennen en een ultiem vakantiegevoel beleven.

Op vakantie in Toscane

Wanneer u naar Toscane op vakantie gaat, dan heeft Roompot een aantal mogelijkheden voor u in petto. U heeft namelijk de keuze uit verschillende accommodaties op diverse vakantieparken. In Italië naar Toscane op vakantie met Roompot, betekent dat u volop kunt genieten van een mooie vakantiewoning op een bungalowpark. Dit kan bijvoorbeeld een stacaravan of chalet zijn. Maar een luxe vakantiewoning of bungalow is uiteraard ook mogelijk. Natuurlijk zijn de faciliteiten op het park uitstekend geregeld. Uw kinderen kunnen bijvoorbeeld prima spelen in de diverse speeltoestellen of een duik nemen in het zwembad. De parken liggen op schitterende plekken in Toscane. U bent altijd omgeven door natuur en u heeft daarnaast een schitterend uitzicht over de omgeving. Tijdens uw verblijf op een vakantiepark, kunt u met vragen altijd terecht bij de receptie.

Bezienswaardigheden in Toscane

Bezienswaardigheden in Toscane

Naar Toscane op vakantie gaan, betekent dat u begint aan een boeiende en spannende ontdekkingstocht. U waant zich als het ware in een sprookje. Een vakantie in Toscane is een avontuur waarin u mee genomen wordt naar diverse bezienswaardigheden in deze Italiaanse streek. Natuurlijk moet u een bezoek hebben gebracht aan de stad Florence. U kunt in deze stad veel historie vinden. Ook is het een prima plaats om kennis te maken met de keuken van Italië. De wijngebieden van Chianti zijn ook een echte aanrader tijdens uw trip naar Italië. Naar Italië op vakantie in Toscane is dan ook zeker aan te raden wanneer u meer te weten wilt komen over Italië en alles dat het land te bieden heeft. Boek daarom een vakantie in Italië naar Toscane met Roompot en geef uzelf en uw gezin een ervaring cadeau die niemand u ooit meer kan afnemen.

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.