Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Luxe vakantievilla in Italie

Luxe vakantievilla in Italie

Luxe vakantievilla in Italie

Altijd al eens heerlijk willen genieten in Italie? Dan heeft Roompot Vakanties de ultieme vakantie voor u in haar aanbod. Een verblijf in een prachtig luxe vakantievilla in Italie. Klinkt dit niet als muziek in de oren? Kijk snel in het aanbod en boek snel uw vakantie bij Roompot Vakanties!

Puur genieten

Het is altijd genieten in Italie.Aan welke kant van het land u ook verblijft, Italie is het land van de heerlijke pizza's, goede wijnen en natuurlijk de warme zon. Op vakantie met het gezin is al snel perfect te noemen. Zeer zeker wanneer het verblijf een luxe vakantievilla in Italie betreft. Heerlijk ronddobberen in het zwembad, genieten van de vrijheid en comfort. En natuurlijk de kinderen die de omgeving op eigen gelegenheid kunnen ontdekken. Want zegt u nu zelf, na lang hard werken en rond rennende kinderen wilt u toch op en top genieten van uw welverdiende vakantie? Roompot Vakanties heeft daarom de mooiste villa's in haar aanbod opgenomen om u op deze manier de beste vakantie te kunnen aanbieden. In iedere streek van Italie kunt u terecht, waar u ook van houdt en wat uw wensen ook zijn. En niet alleen met uw gezin, maar ook wanneer u met vrienden of uw verdere familie op vakantie wilt is een luxe vakantievilla natuurlijk ook uitermate geschikt te noemen. Een vakantie in Italie is vooral in de zomer erg populair, maar denkt u ook eens aan het heerlijke voor- en najaar. Ook deze jaargetijden zijn erg geliefd, zeer zeker wanneer u uw zonvakantie wilt combineren met uitstapjes naar mooie steden als Rome, Pisa of Florence. Kies dit jaar voor Italie en ontdek dit mooie land tijdens uw verblijf in een luxe vakantievilla!

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties

De al jarenlang bekende vakantieaanbieder Roompot Vakanties weet als geen ander wat haar gasten willen tijdens een vakantie. Heerlijk ontspannen, gezellig samenzijn met het gezin, familie of vrienden en genieten van de vrije tijd. Daarom heeft Roompot Vakanties de beste luxe vakantievilla's in Italie ondergebracht in haar aanbod om zo het beste te kunnen aanbieden. De zon, zee en het strand staan natuurlijk al snel centraal. Maar een luxe vakantievilla in Italie biedt net dat beetje extra aan comfort door middel van faciliteiten zoals een zwembad, ligbad, extra tv en ga zo maar door. Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u dan snel een kijkje in het diverse aanbod van Roompot Vakanties. Wie weet verblijft u deze zomer wel in een luxe vakantievilla!

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.