Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een onvergetelijk hotel in Italie met Roompot

Een onvergetelijk hotel in Italie met Roompot

Een onvergetelijk hotel in Italie met Roompot

U neust naar het meest romantische hotel in Italie? U wilt met uw partner idyllisch verblijven in een zonnig land? Heeft u al op de website van Roompot gekeken? Roompot vakanties biedt prettige hotelaccommodaties aan op haar vakantieparken in Italie. Altijd al de azuurblauwe lucht boven Italie willen zien? Of de toren van Pisa en de Sint Pieter in Rome? U houdt van varen en watersport en droomt van een avontuurlijk tochtje op het Gardameer? Neem dit jaar uw moment en vlieg of rijdt met uw auto naar Italie voor een heerlijke hotelvakantie. Een Italie hotel is via Roompot betaalbaar en uitstekend qua voorzieningen. Neem meteen een kijkje op Roompotparken.nl en zoek hier naar comfortabele hotels in Italië.

Verblijf in een Italie hotel via Roompot

Een luxe hotel in Italie waar u met het gezin of met uw partner kunt overnachten, is onder meer te vinden in de regio Toscane, Verona, Brescia of op het eiland Elba. Dit mooie hotel Italie heeft alles wat uw hartje begeert. Ga vanuit uw hotel de Italiaanse steden bezoeken en geniet daar van culinair eten of ga er shoppen en de bezienswaardigheden bezoeken. U kunt ook naar theater, film of museum en de Romeinse historische bouwwerken gaan bekijken. Ook de natuur in Italie is onweerstaanbaar. Er zijn pittoreske plekjes en ongerepte gebieden in Italie te ontdekken en te beleven. Loop door de antieke olijfboomgaarden en langs de oude cipressen en ga picknicken aan het Gardameer. Maak foto's en leg deze onvergetelijke vakantie via uw camera voor altijd vast. Verken de streek vanuit uw hotel Italie en neem souvenirs mee. Italiaanse trendy schoenen bijvoorbeeld of heerlijke flessen rode of witte wijn.

Boek uw hotel dit jaar in Italie

Boek uw hotel dit jaar in Italie

Uw vakantie doorbrengen in een fijn hotel in Italie? Heerlijk verzorgd worden en u van alle gemakken laten voorzien? Genieten van wellness, massage, zwemmen en/of sporten en heerlijk eten? Boek uw Italie hotel via Roompot. Laat de klantenservice van Roompot vakanties u bij de boeking van uw hotel helpen en uw reisverzekering en/of annuleringsverzekering direct voor u regelen. Ontdek de interessante kortingen van Roompot en de speciale acties van het moment. Boekt u ruim van tevoren dan mag u gebruik maken van de vroegboekkorting. Dat is het eerste verdient toch? Een vakantie in Italie is haalbaar met de prijzen van Roompot, want deze zijn altijd voordelig. U krijgt waar voor uw geld! Goed voorziene hotels in Italie regelt u voortaan altijd via Roompot. Aarzel niet langer maar ga meteen naar roompot.nl om uw hotelaccommodatie in Italie uit te kiezen.

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Ook interessant

Luxe Hotel Italië

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.