Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Goedkope vakantiehuizen in Italie

Goedkope vakantiehuizen in Italie

Goedkope vakantiehuizen in Italie

U wilt op vakantie naar Italie en bent aan het surfen naar betaalbare vakantiewoningen? Roompot heeft goedkope vakantiehuizen in Italie. Deze huizen zijn goed voorzien van moderne apparatuur en liggen in de mooiste streken van Italie. Zoek via de website van Roompot naar een vakantiepark met een goedkoop vakantiehuis Italie. In de omgeving van het vakantiepark zijn toeristische bezienswaardigheden en op het park is veel sport en spel, een zwembad en een heerlijk restaurant. Wanneer u met uw gezin hier op vakantie gaat, kunnen alle gezinsleden op hun eigen wijze ontspannen. Want er is voor elk wat wils. Boek via Roompot deze goedkope vakantiehuisjes in Italie in Verona of Toscane. Ga gelijk naar Roompot.nl om de Italiaanse accommodaties te bekijken.

Een goedkoop vakantiehuis Italie boekt u via Roompot

Goedkope vakantiehuizen in Italie boekt u vroeg via Roompot, want dan heeft u recht op vroegboekkorting. Hiermee verdient u ten eerste al korting op de prijs van uw vakantie. Zoek uit welke vakantieparken van Roompot in Toscane of Verona voor u het meest aantrekkelijk zijn. Houdt u van sportduiken en azuurblauwe baaien dan is het eiland Elba misschien wel leuk voor u. U verblijft dan op het vakantiepark Rosselba de Palma. Gaat u met veel kinderen op vakantie? Toscane is ook leuk! Tussen de bomen heeft u schaduw en de kinderen vermaken zich prima in het zwembad op park Le Capanne in Toscane. Ga een dagje Milaan bekijken of Rome en lekker shoppen. Wandel door olijfboomgaarden en ontdek de flora en fauna van Italie. Bezoek een amfitheater en een museum en laat uw kinderen de historie voelen. Ontdek de geneugten van de Italiaanse keuken en ga een film bekijken in het Italiaans. Laat de kinderen naar hartenlust snoepen van het Italiaanse ijs en laadt uw achterbak vol met wat voorraad voor thuis. Souvenirtjes in de vorm van olijfolie of Italiaanse wijn. Een vakantiehuis Italie wordt zo een onvergetelijke vakantie voor u allemaal.

Boek uw betaalbare vakantie in Italie meteen

Boek uw betaalbare vakantie in Italie meteen

U vindt goedkope vakantiehuizen in Italie makkelijk online via de website van Roompot. U moet er dan nog wel verzekeringen bij regelen maar misschien heeft u deze al? Veel Nederlandse toeristen zijn al in Italie via Roompot op vakantie geweest. Zij gaven positieve recensies en reviews. Gaat u ook voordelig op vakantie met uw gezin of partner! Boek dit jaar uw vakantie In Toscane of Verona met Roompot. Ga meteen naar de website en boek uw goedkoop vakantiehuis in Italie op Roompot.nl.

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.