Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een goedkope vakantie naar Italie

Boek een goedkope vakantie naar Italie

Boek een goedkope vakantie naar Italie

U bent vast wel eens op vakantie geweest naar Italie. Het is het land van het Gardameer, de hoge bergen en een aangenaam klimaat. Er zijn ongelofelijk veel mooie plekken in dit land te vinden waar u optimaal kunt genieten van een ontspannen vakantie. U hoeft geen dure vakantie te boeken, wanneer u graag naar Italie op vakantie wilt. Wanneer u graag een goedkope vakantie naar Italie wilt boeken, neemt u dan eens een kijkje in het veelzijdige aanbod van goedkope vakanties bij Roompot. Goedkoop op vakantie naar Italie gaan, is prima te realiseren met Roompot. Zo zijn er verschillende accommodaties te boeken op vakantieparken die verspreid liggen over het gehele land. U boekt uw vakantie gemakkelijk online bij Roompot. U geeft zichzelf met een vakantie naar Italie een mooie ervaring cadeau!

Goedkoop op vakantie naar Italie met Roompot

Tijdens uw goedkope vakantie naar Italie met Roompot, verblijft u op een prachtig vakantiepark. Bij het boeken kunt u kiezen uit verschillende accommodaties. Dit kan bijvoorbeeld een chalet of vakantiewoning zijn. Natuurlijk kunt u in het voorjaar en de zomer lekker buiten ontbijten. Over het algemeen wordt Italie gekenmerkt door een aangename temperatuur. Dan is het natuurlijk erg prettig wanneer u ontspannen buiten kunt ontbijten. Uiteraard geldt dat ook voor de lunch en het diner. De overige faciliteiten op het vakantiepark zijn ook uitstekend geregeld. Uw kinderen kunnen zich vermaken in het zwembad en in de speeltuin. U heeft dan wat ruimte om u terug te trekken en ontspannen een boek te lezen. Uiteraard kunt u ook een mooie wandeling met uw partner maken door de mooie natuur van Italie.

Bezienswaardigheden in Italie

Bezienswaardigheden in Italie

Wanneer u goedkoop naar Italie op vakantie gaat, dan zijn er een aantal bezienswaardigheden die u zeker bezocht moet hebben. Goedkoop op vakantie naar Italie biedt u namelijk volop mogelijkheden om er op uit te trekken en een bezoek te brengen aan de mooie plekjes van dit natuurrijke land. Wanneer u in de buurt van het Gardameer op vakantie bent, dan mag een bezoek aan dit meer zeker niet ontbreken. Het is namelijk het grootste meer van Italie. U kunt op dit meer diverse watersporten beoefenen zoals zeilen en surfen. U kunt er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan de historische en idyllische dorpjes die langs de oever van het Gardameer liggen. Wanneer u een liefhebber bent van cultuur en geschiedenis is dit zeker aan te raden. Daarmee worden er voldoende mogelijkheden geboden om een goedkope vakantie naar Italie zo goed mogelijk te besteden en kleurrijk in te vullen!

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.