Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bungalowpark aan het Gardameer

Bungalowpark aan het Gardameer?

Bent u op zoek naar een vakantiepark aan het Gardameer? Bij Roompot kunt u niet alleen terecht voor betaalbare en comfortabele accommodaties in onder andere Nederland, België, Frankrijk en Duitsland, maar ook in het mooie Italië! Zo vindt u hier regelmatig mooie vakantie- en bungalowparken aan het Gardameer, het grootste meer van Italië dat sinds jaar en dag enorm populair is onder Nederlandse toeristen. Ga snel op zoek naar de vakantieparken aan het Gardameer die op dit moment beschikbaar zijn!

Het Gardameer

Bungalowparken aan het Gardameer zijn al jaren erg geliefd onder Nederlandse toeristen, die de weg naar dit meer in het noorden van Italië nog steeds elk jaar weten te vinden. Dat is ook niet zo vreemd, want met name het gevarieerde landschap rondom het meer is een lust voor het oog. Het ene vakantiepark aan het Gardameer wordt omgeven door steile rotswanden, terwijl een bungalowpark ten zuiden van het Gardameer bijvoorbeeld gelegen is in een vlak landschap. Hoe dan ook: het meer is een schilderachtig tafereel dankzij het diepblauwe water in combinatie met de aangrenzende cipressen, wijn- en olijfgaarden, bossen, weiden en niet te vergeten de pittoreske dorpjes.

Vakantieparken aan het Gardameer zoeken?

Vakantieparken aan het Gardameer zoeken?

Benieuwd welke vakantie- en bungalowparken aan het Gardameer momenteel voordelig zijn te boeken via Roompot? Bekijk dan snel het aanbod van accommodaties in Italië en ontdek welke vakantieparken aan het Gardameer er momenteel beschikbaar zijn! Behalve voor een bungalowpark aan het Gardameer kunt u hier natuurlijk ook terecht voor een uitgebreid aanbod van campings en vakantieparken in de rest van Europa. Vergeet ook niet alle aanbiedingen, bij te boeken extra’s en arrangementen te bekijken, boek voordelig uw vakantiepark aan het Gardameer of ergens anders en geniet samen van een comfortabel en betaalbaar verblijf!

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.