Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Ontdek Italië vanuit uw hotel Emilia-Romagna

Ontdek Italië vanuit uw hotel Emilia-Romagna

Ontdek Italië vanuit uw hotel Emilia-Romagna

Laat uw zorgen thuis en zoek de zon op. Italië heeft een schat aan cultuur, toeristische attracties en activiteiten en natuur die u niet mag missen. Vanuit uw hotel Emilia-Romagna kunt u de leukste tochtjes maken. U hoeft nergens naar om te kijken, daar wordt voor gezorgd door de mensen van het Emilia-Romagna hotel. U krijgt een luxueuze kamer met gratis Wi-Fi, een badkamer met bad en douche en een apart toilet. Roompot verzorgt uw bad-&en bedlinnen gratis en u slaapt op heerlijke boxspring- bedden. Als u zin in een bakje koffie heeft kunt u die zelf maken; op uw kamer is een koffiezetapparaat aanwezig, dus daar hoeft u de deur niet voor uit. Onder het genot van een kopje koffie of iets anders kijkt u naar de televisie of beluistert u uw lievelingsmuziek op de audio-set. En hebt u vragen? De medewerkers van Roompot zijn u graag van dienst.

Trek erop uit vanuit uw Emilia-Romagna hotel

Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt kunt u de omgeving vanuit uw hotel Emilia-Romagna op verschillende leuke manieren aan een nader onderzoek onderwerpen. Bekijk de natuur vanaf een paardenrug of vanaf het zadel van een mountainbike of wandel door het gebied en geniet van de flora en fauna die u onderweg ziet.

Bent u sportief? Dan vermaakt u zich op een van de vele tennis- of golfbanen die de regio rijk is en als u in een hotel Emilia-Romagna aan de kust vertoeft zijn er mogelijkheden te over om uw dag te besteden op een manier die bij u past. Waai bijvoorbeeld lekker uit tijdens een strandwandeling, neem een frisse duik of bind de waterski’s onder. Wilt u alleen maar lui zijn? Dan gaat u toch lekker op het strand liggen en laat u koesteren door de zon? En na uw zonnebad gaat u even relaxed langs de boulevard flaneren of gezellig op een terrasje zitten en besluit u de dag met een tongstrelend etentje in een van de Emilia-Romagna hotels.

Kijk kunst en cultuur

Kijk kunst en cultuur

Als u van kunst en cultuur houdt komt u helemaal aan uw trekken tijdens uw verblijf in een van de hotels in Emilia-Romagna. Bij de receptie van het hotel Emilia-Romagna vertellen ze u graag welke bezienswaardigheden u kunt bezoeken, zoals de universiteitshoofdstad Bologna met zijn scheve torens en zijn prachtige- door zuilengangen omgeven- pleinen. Bewonder de prachtige Byzantijnse mozaïeken, de basilieken en de kunstschatten in de musea in de kunststeden Ravenna en Ferrara. U raakt niet uitgekeken als u een verblijf in een Emilia-Romagna hotel boekt. Reserveer dus snel!

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.