Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

1 vakantiepark 1 Vakantieverblijf

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Parkfaciliteiten

Vakantieparken in Emilia-Romagna

Samen lekker op vakantie in het noorden van Italië? Maak een keuze uit een van de beschikbare vakantieparken in Emilia-Romagna, ga er lekker tussenuit naar deze regio in Noord-Italië en geniet van de heerlijke accommodatie en de omgeving!

1 vakantiepark 1 Vakantieverblijf

Boek een vakantie in Emilia-Romagna

Emilia-Romagna is een schitterende regio in het noorden van Italië. Dit gedeelte in Italië wordt ook wel beschouwd als een van de beste regio's om in te wonen. Er is dan ook veel rijkdom te vinden. Vooral de keuken heeft deze streek erg bekend gemaakt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de beroemde Parmaham en Parmigianokaas. Deze regio in Italië grenst gedeeltelijk aan de Adriatische Zee. Het is dan ook een prima vakantieoord voor iedereen die graag aan het strand ligt en wil genieten van de zon. Wanneer u op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming de komende zomer, dan is een vakantie in Emilia-Romagna zeker aan te raden. U verblijft in een mooie accommodatie in een prachtig welvarend gebied. Roompot heeft diverse accommodaties voor u in de aanbieding waar u uit kunt kiezen.

De accommodaties van Roompot liggen op een prachtig vakantiepark in Emilia-Romagna. Het vakantiepark ligt aan de Adriatische kust. Vanaf het park heeft u direct toegang tot het strand. Zo kunt u volop genieten van de Italiaanse zon! Natuurlijk is er op het vakantiepark een zwembad aanwezig. Hier kunt u niet alleen zelf een duik nemen, maar ook uw peuters en kleuters kunnen zich hier uitstekend vermaken. Het bungalowpark is daarnaast voorzien van een receptie en een kleine supermarkt. Hier kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Stelt u zich eens voor hoe fijn het is om elke morgen te ontwaken in de Italiaanse zon en daar de gehele dag van te kunnen genieten? Want waar u ook bent tijdens uw vakantie in Emilia-Romagna, de zon zal altijd dichtbij u zijn!

Natuurlijk moet u niet alleen op het vakantiepark verblijven tijdens uw vakantie in Emilia-Romagna. De regio heeft namelijk veel mooie bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht in attractiepark Miralandia. Wanneer uw kinderen mee zijn op vakantie, dan is dit een echte aanrader. U kunt er een fantastische dag beleven in de diverse achtbanen en wildwaterbanen. Maar ook het reuzenrad mag zeker niet vergeten worden! Naast veel waterpret is er in Emilia-Romagna ook veel cultuur en historie te vinden. Zo kunt u een bezoek brengen aan de mozaïeken van Ravenna. Maar ook de kunststeden Bologna, Ferrara en Parma zijn een bezoek meer dan waard. Alle ingrediënten voor een mooie vakantie zijn aanwezig wanneer u een trip boekt naar Emilia-Romagna bij Roompot. Neem vooral uw fototoestel mee, want het zal een ervaring zijn om nooit te vergeten. En juist die mooie momenten moet u zeker vastleggen met uw camera!

Camping Emilia-Romagna, Hotels Emilia-Romagna

Vakantie Brescia, Vakantie Gardameer, Vakantie Toscane, Vakantie Venetië

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland, Vakantie Frankrijk, Vakantie Italië, Vakantie Spanje, Vakantie Denemarken, Vakantie België, Vakantie Oostenrijk, Vakantie Luxemburg

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.