Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een hotel in Brescia

Boek een hotel in Brescia

Boek een hotel in Brescia

In het noorden van Italië zijn verschillende mooie regio's en steden te vinden. Een stad die u in het noorden van Italië aantreft is Brescia. Dit is een stad met een rijke historie. Zo zijn er invloeden terug te vinden uit het Romeinse tijdperk. Maar ook de middeleeuwen en de Renaissance komen aan bod in deze stad. Bij Roompot kunt u een hotel in Brescia boeken. U heeft dan de mogelijkheid om Brescia en omgeving iets beter te leren kennen. In Brescia een hotel boeken bij Roompot betekent dat u kunt genieten van een welverdiende vakantie. En misschien bent u daar juist wel heel erg aan toe. U bent een harde werker en u heeft een druk gezin, maar u wilt ook zeker genieten van alle goede dingen in het leven. Dan is een hotel in Brescia in Italië zeker aan te raden!

In Brescia een hotel boeken bij Roompot

Wanneer u een hotel in Brescia boekt bij Roompot, dan bent u verzekerd van comfort en gemak. Hotels in Brescia zijn voorzien van een luxe uitstraling. Daarmee heeft u de garantie op een comfortabel verblijf. Natuurlijk is dat heel erg prettig tijdens een vakantie. U wilt zich namelijk geen zorgen maken over de accommodatie waar u op dat moment aanwezig bent. Een vakantie is er juist om te ontspannen en niet om opgejaagd te worden door stress. Bij Roompot zit u daarom uitstekend op uw plek. Natuurlijk kunt u elke morgen genieten van een vers ontbijt. Na een intensieve dag kunt u zich prima terug trekken op uw hotelkamer en ontspannen een bad of douche nemen.

Bezienswaardigheden in Brescia

Bezienswaardigheden in Brescia

Door in Brescia hotels boeken bij Roompot, verzekert u zichzelf van een aangenaam en prettig verblijf. Een hotel in Brescia is namelijk een prima basis voor een verkenningstocht door Brescia en omgeving. La Rotonda is de oude dom van de stad en is zeker aan te raden. Piazza della Loggia is een oud plein in het centrum van Brescia waar u onder andere een schitterend paleis kunt vinden uit de 16e eeuw. Momenteel is daar het stadhuis van de stad in gevestigd. Vanuit het historische centrum kunt u doorwandelen naar de heuvel Cidneo. U vindt daar Castello van Brescia, dit is een oude burcht. Vanaf deze plek heeft u een schitterend uitzicht over Brescia en omgeving. Er is daarom voldoende te ondernemen op het gebied van historie en cultuur in Brescia. Boekt u daarom in Brescia een hotel bij Roompot en geniet van een welverdiende vakantie!

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.