Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

 • Chat

  Sorry, we zijn even offline.

  Start chat
 • WhatsApp

  Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

  06 22 16 71 56
 • Facebook Messenger

  Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

  Facebook
 • Telefoon

  Tot 18:00 uur kunt u ons bellen.

  (gebruikelijke belkosten)

  Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Goedkope appartementen: van alle gemakken voorzien!

Een heerlijk verblijf in de goedkope appartementen van Roompot

Een heerlijk verblijf in de goedkope appartementen van Roompot

De vakantiefaciliteiten van Roompot zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Uw heerlijke vakantie kunt u doorbrengen in luxe vakantieparken, op schitterende campings en in fijne hotels. Maar ook de goedkope appartementen van Roompot verdienen ruim de aandacht. Verspreid over meer dan 50 vakantieparken kunt u kiezen uit ruim 200 goedkope vakantie appartementen. Al deze appartementen zijn voorzien van een zeer luxe inrichting en de situering op onze vakantieparken is steeds optimaal gekozen. In vergelijking met een hotelkamer heeft een goedkoop appartement huren als voordeel dat u over volledige privacy beschikt. U maakt zelf het eten klaar in uw luxe keuken of pantry en beheert de woning geheel zelfstandig tijdens de volledige duur van uw vakantie.
Bij de appartementen van Roompot is steeds gekozen voor een ruime indeling. Tijdens uw vakantie moet u zich immers in luxe kunnen ontspannen. Om u heen verblijven meerdere gasten, zodat u eenvoudig met elkaar in contact kunt komen. Dat is gezellig voor u en voor uw kinderen.

Een goedkoop appartement huren in binnen- of buitenland

De goedkope appartementen van Roompot vindt u niet alleen in Nederland. Ook in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje hebben wij een sprankelend aanbod aan goedkope appartementen te huur. Hierdoor heeft u de kans om tegen zeer aangename prijzen ver weg op vakantie te gaan. Maar ook voor een korter verblijf zijn de Roompot appartementen een bijzonder geschikte keuze. Met name de parken in België en Duitsland zijn met de auto goed te bereiken. Bij veel appartementen kunt u de auto vlak bij uw accommodatie parkeren. In- en uitladen is dus zo gebeurd. Ook dat is ideaal voor een kort verblijf.

Geniet van de luxe die Roompot u kan bieden

Geniet van de luxe die Roompot u kan bieden

De vakantieparken van Roompot zijn altijd rijk voorzien van goede faciliteiten. Bij iedere boeking kunt u bij de parkinformatie precies zien wat er zoal aanwezig is. Viert u uw vakantie, midweek of gezellig weekend in een van de goedkope appartementen van Roompot, dan heeft u de faciliteiten altijd dicht bij de hand.
Gaat u met de kinderen? Een goedkoop appartement huren is dan een prima keus om er even een weekendje gezellig uit te zijn. Kies een park met overdekt zwembad of zwemparadijs; zo bent u bij elk weertype verzekerd van een heerlijke frisse duik. Ook een speeltuin, een uitgebreid restaurant en bijvoorbeeld een handige wasserette kunnen uw vakantieleven nadrukkelijk veraangenamen. Al deze faciliteiten staan u ter beschikking wanneer u lekker tot rust komt in een van onze prima verzorgde appartementen. Gun uzelf die heerlijke break of ontspannen vakantie. Verwen uzelf met een verblijf in zo'n fantastisch Roompot appartement!

Onze suggesties

Bospark de Bikkels

Bospark De Bikkels

 • Veel wandel- en fietsroutes
 • Rustig park middenin De Peel

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

 • Veelzijdig vakantiepark
 • Uitgestrekte bossen

De Schaapskooi

De Schaapskooi

 • Temidden van bossen en heidevelden
 • Overdekt zwembad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.