Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een vakantie in de Vendee

Boek een vakantie in de Vendee

Boek een vakantie in de Vendee

Wanneer u altijd al een vakantie heeft willen boeken aan de Atlantische Oceaan, dan kunt u dit uitstekend realiseren door een vakantie in de Vendee te boeken bij Roompot. De Vendee strekt zich namelijk uit langs de Atlantische Oceaan. Naar de Vendee op vakantie gaan, betekent kennis maken met vijf verschillende delen in deze regio. Groene streken, moerassen, open laaglanden, eilanden en badplaatsen maken onderdeel uit van een vakantie in Frankrijk naar de Vendee. Juist de veelzijdigheid van deze streek, maakt het tot een aantrekkelijk vakantieoord voor veel vakantiegangers. Ook kan er in deze streek uitstekend geskied worden. Een prima plek voor een sportieve vakantie! Deze streek in Frankrijk heeft voor iedereen wel iets in petto en is daarom zeker een vakantietrip waard.

Naar de Vendee op vakantie

Tijdens uw vakantie in de Vendee verblijft u op een prachtig vakantiepark van Roompot. U kunt bij Roompot diverse accommodaties boeken voor een prettige vakantie. Zo kunt u bijvoorbeeld een bungalow boeken voor uw gehele gezin, maar u kunt ook een appartement of chalet huren. De accommodaties zijn van uitstekende kwaliteit, zodat u gegarandeerd bent van een comfortabele en prettige vakantie. Wanneer u tijdens uw vakantie met vragen rondloopt, dan kunt u altijd een bezoek brengen aan de receptie op het park. De mensen van de receptie helpen u graag verder. U kunt de dag beginnen met een vers Frans ontbijt, die u kunt halen bij de plaatselijke supermarkt. Zeker wanneer het mooi weer is, kunt u prima buiten ontbijten bij uw geboekte accommodatie. Wanneer uw kinderen mee zijn op vakantie, dan kunnen deze vermaakt worden met een animatieprogramma. Ze kunnen daarnaast volop spelen in de verschillende speeltuinen, of ravotten in het buitenzwembad.

Bezienswaardigheden in de Vendee

Bezienswaardigheden in de Vendee

Wanneer u naar Vendee op vakantie gaat, dan kunt u kennis maken met bijzondere plekken in deze streek van Frankrijk. Een vakantie naar de Vendee in Frankrijk brengt u bij de mooiste bezienswaardigheden van het land. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de talloze vissers- en jachthavens. De Vendee heeft een kustlijn van wel 240 kilometer lang, waardoor het zeker de moeite waard is om een bezoek aan een van de haventjes te brengen. Echte natuurliefhebbers kunnen genieten van een bezoek aan het vogelreservaat op de Pointe d'Aray. Een stevige wandeling kan prima gemaakt worden in Fôret de Mervent-Vouvant. Daar zijn talloze bossen te vinden. Wanneer u een grote interesse heeft in geschiedenis, dan is het middeleeuwse stadje Vouvant zeker aan te raden. Boek daarom uw vakantie in de Vendee bij Roompot en verzeker uzelf van een prachtige vakantie-ervaring.

Onze suggesties

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.