Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vanuit hotel Vendee het theatrale landschap in

Vanuit hotel Vendee het theatrale landschap in

Vanuit hotel Vendee het theatrale landschap in

Het departement Vendee in de Franse regio Pays de la Loire kenmerkt zich door een zeer bijzonder landschap. Vanuit uw kamer in een van de hotels in Vendee van Roompot Vakantieparken kijkt u uit op een landschap van weilanden en akkerlanden waar hier en daar een heg of een houtwal is geplaatst. Deze heggen van bomen en struiken die er al vanaf de middeleeuwen staan maken nieuwsgierig, want u weet niet wat er zich hierachter afspeelt. Het is een beetje als de coulissen in een theater. Daarom is een wandeling door dit unieke landschap vanuit uw hotel in Vendee echt een aanrader. Laat u betoveren door dit fantastische theaterspel.

Blik terug in de hotels in Vendee

Ieder hotel in Vendee van Roompot Vakantieparken ligt op korte afstand van prachtige dorpen en steden die u vertellen over de rijke geschiedenis van dit departement. Het is een streek waar veel is gestreden en waar monumenten nog herinneren aan felle – religieuze - oorlogen. Vendee is een gebied vol sfeer, waar ook veel erfgoed te zien is uit vrediger tijden. Kastelen, tuinen, parken en molens in de omgeving maken dat u voor even de tijd vergeet en onbekommerd geniet van de heerlijke Franse cultuur. Na een ontdekkingstocht door Vendee kunt u op de dag terugkijken, gewoon heerlijk rustig in uw eigen hotelkamer. De Vendee hotels beschikken over kamers van diverse grootte met een ruime uitstraling en moderne inrichting. Of u nu met twee personen komt of met het hele gezin, bij Roompot wordt alles tot in de puntjes verzorgd, zodat u kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Bovendien kent het vakantiepark zelf vele faciliteiten, waardoor uw verblijf nog aangenamer wordt. Zo is er een zwembad, een bar of restaurant en zijn er sportfaciliteiten. Met vragen kunt u altijd terecht bij de receptie. Daar kunt u zich ook laten informeren over het recreatieprogramma voor kinderen of inspiratie opdoen voor leuke dagtrips en activiteiten in de regio. Roompot zorgt ervoor dat u in de hotels in Vendee gegarandeerd een zorgeloze vakantie viert.

Kort of lang verblijf in Vendee

Kort of lang verblijf in Vendee

Het departement Vendee heeft werkelijk van alles te bieden voor jong en oud. Of u nu slechts een midweek verblijft in een van de hotels in Vendee om er totaal bij te komen tijdens wandelingen en fietstochten in de overweldigende natuur of één of twee weken blijft logeren in een hotel in Vendee om u te verdiepen in de kunst en cultuur van de streek, u bent altijd welkom bij Roompot vakantieparken. Een hotelkamer reserveren is eenvoudig en kan hier via de website. Roompot kijkt uit naar uw komst.

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.