Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

0 parken 0 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Overige bezienswaardigheden

De Vendee heeft nog veel meer te bieden dan zon, zee en strand aan de kust en historische monumenten in het binnenland. Behalve het kasteel heeft Talmont-St. Hilaire ook een automobielmuseum. Verder is een bezoek aan het historische themapark Puy-du-Fou bijna een verplicht nummer voor iedereen die een bungalow in de Vendee huurt. Hier brengen honderden acteurs verschillende thema's tot leven. Dit is het grootste nachtelijke schouwspel ter wereld; een fantastisch spektakel van licht en geluid waar u stupéfait vandaan komt. In Natur'Zoo de Mervent, midden van het bos van Mervent, kunt u meer dan tweehonderd dieren zien. Zo zijn er Amerikaanse zwarte beren, witte wolven, giraffen, struisvogels, leeuwen en tijgers. De dieren worden gehouden in grote ruimtes met veel bomen. Er is een Afrikaanse vlakte en een bos met vosapen, maar ook een miniboerderij en een grote speeltuin.

0 parken 0 Verblijven

Geen resultaat gevonden
TIP: Probeer minder of andere filters te gebruiken

Vakantie in een bungalow in de Vendee

Voor gezinnen met kinderen is de Vendee een geweldig leuke vakantiebestemming. Dit Franse departement, gelegen aan de kust ten zuiden van Bretagne, is gezegend met kilometers lange zandstranden en bijna net zoveel uur zon als de Côte d'Azur. In de omgeving staan tot de verbeelding sprekende kastelen, waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd om het jonge publiek mee terug te nemen in de geschiedenis. Ook zijn er op korte afstand van uw bungalow in de Vendee attractieparken en dierentuinen te vinden. Zijn de kinderen al wat ouder, dan kunt u wandelingen door de bossen of fietstochten in het vlakke achterland met ze maken. De plaatselijke VVV (Office de Tourisme) helpt u graag aan de nodige routebeschrijvingen. 's Avonds eet u op uw eigen terras bij de bungalow, of laat u zich verwennen in een van de vele restaurants waar iedere dag verse vis wordt geserveerd.

Niets is spannender dan vanuit uw bungalow in de Vendee op zoek te gaan naar overblijfselen uit de oudheid. In Talmont-St. Hilaire staat midden op het platteland het Château de Talmont, een fort uit de elfde eeuw. Tijdens de zomermaanden worden hier allerlei activiteiten georganiseerd zoals een roofvogelshow, boogschieten en een riddertoernooi. Er lopen minstrelen, vuurspuwers en steltenlopers rond, er worden verhalen verteld en er is een parcours voor kleine ridders. Ook in het avonturenkasteel Château de la Guignadière is van alles en nog wat te doen, maar dan wel gericht op de allerkleinsten. De gemeente Le Bernard heeft een circuit langs dolmens (hunebedden) en menhirs. De dolmen van La Frébouchère is zo groot dat je er een auto in zou kunnen parkeren. Eveneens indrukwekkend zijn de dolmens van Savatole en de tumulus (grafheuvel) du Pé de Fontaine.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.