Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

0 parken 0 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Bezienswaardigheden in Vendee

Tijdens uw vakantie in een appartement in Vendee kunt u natuurlijk kennis maken met de prachtige omgeving van Vendee. Deze streek in Frankrijk is een herberg voor talloze bezienswaardigheden. Liefhebbers van de kust kunnen terecht in Côte de Lumière. De zon schijnt hier zelfs 2.500 uren per jaar. Dat belooft een mooie zomervakantie te worden! U moet ook zeker een bezoek hebben gebracht aan het eiland Île de Noirmoutier. Rotsen, duinen en zoutmoerassen maken onderdeel uit van dit eiland. Wanneer u liever cultuur wilt snuiven, dan kan dit uitstekend in Luçon. Dit is een bisschopsstad en tevens de bestemming van de Notre-Dame uit 1371 na Christus. Bij de kerk is ook het vroegere paleis van de bisschop te vinden. Appartementen in Vendee van Roompot laten u dus kennis maken met de mooiste plekjes van Frankrijk!

0 parken 0 Verblijven

Geen resultaat gevonden
TIP: Probeer minder of andere filters te gebruiken

Boek een appartement in Vendee

Voordelig op vakantie gaan naar Vendee in Frankrijk, is uitstekend te realiseren door een vakantie te boeken bij Roompot. Vendee is natuurlijk bekend en beroemd vanwege de grote hoeveelheid zandstranden die er te vinden zijn. In de zomer is er een aangename temperatuur en er staat ook nog eens weinig wind, waardoor het erg aantrekkelijk is voor veel mensen om een vakantie te boeken naar Vendee. Roompot heeft diverse appartementen in Vendee voor u in de aanbieding. Wanneer u kiest voor een appartement in Vendee van Roompot, dan verzekert u zichzelf van een mooie vakantie-ervaring, die u altijd bij zal blijven. Het is daarom zeker aan te raden deze streek in Frankrijk eens te bezoeken wanneer u er nog nooit bent geweest. U zult er volgend jaar graag weer naar terug gaan!

Wanneer u een appartement in Vendee boekt bij Roompot, dan bent u verzekerd van luxe en kwaliteit. Dat is natuurlijk wel zo prettig wanneer u op vakantie bent. U heeft daardoor alle ruimte om te kunnen ontspannen in een warm bad, of een bed met een heerlijke matras. In het voorjaar en in de zomer kunt u elke morgen genieten van een heerlijk Frans ontbijt. Dit ontbijt kunt u halen bij de bakker op het vakantiepark. Uiteraard kunt u ook terecht voor diverse boodschappen bij de supermarkt op het vakantiepark. Natuurlijk is er ook een receptie aanwezig waar u met uw vragen terecht kunt. Uw kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op de vakantieparken van Roompot. Er zijn namelijk voldoende faciliteiten aanwezig om hun een prettige vakantie te bieden. Er zijn bijvoorbeeld volop speeltuinen te vinden, maar ook kunnen ze een duik nemen in het zwembad. Meestal is er ook aan animatieprogramma dat ze kunnen volgen.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.