Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een vakantiewoning in Picardie

Boek een vakantiewoning in Picardie

Boek een vakantiewoning in Picardie

Wanneer u een vakantie wilt doorbrengen in de mooiste tuinen van Europa, dan kunt u dit realiseren door een vakantiewoning in Picardie te boeken bij Roompot. Picardie is een regio in Frankrijk waar heel veel verschillende tuinen te vinden zijn. Rozentuinen, kruidentuinen en diverse landschapsparken maken onderdeel uit van deze streek. En dat alles geheel in de Franse stijl! Veel natuur om u heen is vooral erg prettig wanneer u graag tot rust wilt komen. Misschien heeft u wel een baan vol met stress en heeft u één keer in de zoveel tijd een vakantie nodig om op te laden. Dan is een vakantie naar Picardie in Frankrijk zeker aan te raden. U kunt gemakkelijk online een villa in Picardie boeken bij Roompot. Roompot heeft diverse vakantiewoningen in Picardie voor u in de aanbieding. U zult volledig kunnen ontspannen en zo weer helemaal opladen voor de nieuwe werkperiode.

Een villa in Picardie

Een vakantiewoning in Picardie die u boekt bij Roompot, ligt op een schitterend vakantiepark. Alle faciliteiten voor een comfortabele en luxe vakantie zijn op het vakantiepark aanwezig. De villa is ruim van opzet, zodat u er prima met meerdere mensen kunt verblijven. Zo kunt u bijvoorbeeld een villa boeken met uw vrienden, of met uw gehele gezin. Want ook uw kinderen zullen zich namelijk uitstekend vermaken op het vakantiepark. Er zijn speeltuinen en zwembaden te vinden en ook wordt er bijna altijd wel een animatieprogramma voor uw kinderen georganiseerd. U kunt zich dan even terug trekken in de vakantiewoning en volop genieten van uw rust. Misschien heeft u dan eindelijk weer eens tijd om fijn een goed boek te lezen, of kwalitatieve tijd met uw partner door te brengen.

Bezienswaardigheden in Picardie

Bezienswaardigheden in Picardie

Tijdens uw verblijf in een vakantiewoning in Picardie, kunt u kennis maken met een schitterende omgeving. U kunt onder andere een bezoek brengen aan de steengroeve van Caverne du Dragon. Deze steengroeve is tot de 19e eeuw in gebruik gebleven, maar werd door Duitsers tijdens de Eerste Wereldoorlog als kazerne gebruikt. Nu is er een museum op deze plek te vinden. Wanneer u van mooie concerten houdt, dan is een bezoek aan Abbaye Saint Michel zeker aan te raden. In deze abdij worden regelmatig concerten gegeven. Natuurlijk mag een bezoek aan een Franse tuin ook niet ontbreken. Een mooie tuin treft u bijvoorbeeld aan bij Château et Parc de Chantilly. Voor een natuurrijke vakantie met culturele ingrediënten, boekt u daarom een villa in Picardie bij Roompot. U zult zich geen moment vervelen, maar optimaal genieten van een welverdiende vakantie!

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.