Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een hotel in Picardie

Boek een hotel in Picardie

Boek een hotel in Picardie

Bent u nog op zoek naar een mooie vakantiebestemming voor komende zomer? Een vakantiebestemming waar u voldoende ruimte en mogelijkheid heeft om tot rust te komen? Dit kunt u uitstekend realiseren door een hotel in Picardie te boeken bij Roompot. In Picardie een hotel boeken van Roompot, stelt u in staat om optimaal te kunnen genieten van een schitterende natuur. Picardie is vooral bekend geworden vanwege de grote hoeveelheid Franse tuinen die er te vinden zijn. Naast een mooie natuur heeft Picardie echter nog veel meer te bieden. Want ook op het gebied van cultuur en historie zijn er veel mooie bezienswaardigheden te vinden in Picardie. Er zijn diverse hotels in Picardie waar u uit kunt kiezen. Bekijk daarom het volledige aanbod op de website van Roompot en boek uw accommodatie voor komende zomervakantie. In Picardie hotels boeken, betekent volop genieten en uitrusten in een natuurrijke omgeving.

In Picardie een hotel boeken

Wanneer u een hotel in Picardie boekt, dan geeft u zichzelf een comfortabele en luxe vakantie cadeau. De hotelkamers zijn van uitstekende kwaliteit en voorzien van alle gemakken om u een ontspannen vakantie aan te bieden. U kunt elke morgen genieten van een vers Frans ontbijt in het hotel. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd terecht bij de receptie. De medewerkers van de receptie helpen u graag verder wanneer u vragen of opmerkingen heeft over de hotelkamer. Uiteraard kunt u bij de receptie ook tips krijgen over bezienswaardigheden in de omgeving. De streek Picardie biedt namelijk voldoende mogelijkheden om er op uit te trekken. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen huren en verschillende plekken per fiets bezoeken. Picardie heeft een uitgebreid fietsnetwerk, dat u in staat stelt om zo de omgeving beter te leren kennen.

Bezienswaardigheden in Picardie

Bezienswaardigheden in Picardie

Natuurlijk moet u een bezoek hebben gebracht aan de Kathedraal Notre Dame. Dit is een indrukwekkende ervaring die u zeker zal bij blijven. Wanneer u een fervent golfer bent, dan kunt u prima een balletje slaan bij Belle Dune. Picardie staat ook bekend om de mooie kastelen die er te vinden zijn. Een echte aanrader is Château de Chantilly. Wanneer uw kinderen ook mee zijn op vakantie, dan kunt u met uw hele gezin een bezoek brengen aan La Mer de Sable. Dit is een klein pretpark waar diverse leuke shows worden opgevoerd. Een hotel in Picardie biedt dus volop mogelijkheden voor een welverdiende vakantie. Boek daarom in Picardie een hotel bij Roompot en verzeker uzelf van een optimale vakantie-ervaring. U zult er met veel plezier op terug kijken en natuurlijk keert u zongebruind terug naar Nederland!

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.