Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een vakantiewoning in de Jura

Boek een vakantiewoning in de Jura

Boek een vakantiewoning in de Jura

Soms zijn er momenten dat u zichzelf even terug moet trekken uit een stressvol bestaan om weer helemaal op te laden. Vakanties zijn daar vaak de ultieme oplossing voor. Een ontspannen vakantie is daarom erg belangrijk. Frankrijk is een land waar u prima kunt bijkomen en opladen voor de tijd die voor u ligt. Roompot heeft diverse vakantiewoningen in de Jura voor u in de aanbieding. Een vakantiewoning in de Jura is uitermate geschikt om weer helemaal te ontspannen. De vakantiewoning ligt namelijk in een prachtig gebergte. De Jura ligt enerzijds in Frankrijk en anderzijds in Zwitserland. Een vakantiewoning is prima geschikt voor alleen uzelf, maar u kunt er ook met uw partner kwalitatieve tijd doorbrengen. Vanzelfsprekend kunt u ook met uw gezin of vriendengroep een accommodatie boeken bij Roompot.

Vakantiewoningen in de Jura

Wanneer u een vakantiewoning in de Jura zoekt bij Roompot, dan verzekert u zichzelf van een prettig en aangenaam verblijf. De vakantiewoningen zijn namelijk ruim van opzet. U kunt er prima met meerdere mensen tegelijk verblijven. Alle faciliteiten voor een geslaagde vakantie zijn aanwezig. Niet alleen in de vakantiewoning zelf, maar ook op de vakantieparken waar de vakantiewoningen staan. Bij de receptie kunt u bijvoorbeeld terecht met al uw vragen. De medewerkers van de receptie helpen u graag verder. Elke morgen kunt u vers ontbijt halen bij de supermarkt op het vakantiepark. Voor een snelle hap in de avond kunt u terecht bij het cafetaria. Natuurlijk zijn er ook voor kinderen voldoende activiteiten te ondernemen op het park voor een geslaagde vakantie. Zo zijn er diverse animatieprogramma's en speeltuinen. Ook worden er regelmatig puzzel- en speurtochten georganiseerd.

Bezienswaardigheden in de Jura

Bezienswaardigheden in de Jura

Tot rust komen is prima mogelijk tijdens uw verblijf in een vakantiewoning in de Jura. U bent namelijk omgeven door bergen, bossen en meren. Het gebied leent zich uitstekend voor een stevige wandeling. Het is ook mogelijk om de Jura op de fiets of per mountainbike te verkennen. In de Jura zijn veel archeologische opgravingen gedaan vanuit de Romeinse tijd. Wanneer u een fervente liefhebber bent van geschiedenis en cultuur, dan zal u dit zeker aanspreken. Voor uw kinderen kan het een aanrader zijn om deel te nemen aan de shows van valkeniers in de kasteeltuin van het kasteel van Arlay. Kinderen zijn vaak dol op speelgoed. Breng daarom een bezoek aan Musée du Jouet. Dit speelgoedmuseum zal uw kinderen zeker aanspreken! Er zijn dus voldoende mogelijkheden voor een fijne vakantie in de Jura. Boek daarom een van de vakantiewoningen in de Jura en geef uzelf een mooie vakantie cadeau.

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.