Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen.


Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een vakantie in de Jura bij Roompot

Een vakantie in de Jura bij Roompot

Een vakantie in de Jura bij Roompot

De Jura in Frankrijk bezoeken is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Een vakantie in de Jura doorbrengen is absoluut aan te raden wanneer u een liefhebber bent van bergen en bossen. De Jura is een gebergte dat ligt tussen Frankrijk en Zwitserland. Naast de bergen en bossen zijn er ook verschillende meren te vinden in de Jura. De Jura staat daarnaast bekend om de diverse gemzen die er te vinden zijn. Roompot heeft diverse accommodaties op verschillende vakantieparken in de Jura voor u in de aanbieding. Er zijn verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Naar Jura op vakantie gaan is zeker aan te raden, wanneer u er even tussenuit wilt na een hectische periode en wanneer u wilt genieten van rust, ruimte en een prachtige natuur.

Een vakantie in de Jura bij Roompot

Wanneer u een accommodatie in de Jura in Frankrijk boekt bij Roompot, dan bent u verzekerd van een comfortabel en prettig verblijf. Er zijn verschillende accommodaties waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u onder andere kiezen uit een chalet, een vakantiehuisje of een luxe vakantiewoning. Elk verblijf is zo ingericht dat u er een aangename vakantie kunt hebben. De accommodaties liggen op een van de schitterende vakantieparken in de Jura. Voor vragen tijdens uw verblijf kunt u altijd terecht bij de receptie op het vakantiepark. Uw dagelijkse boodschappen kunt u doen bij de supermarkt die op het vakantiepark aanwezig is. Tevens zijn er verschillende faciliteiten aanwezig om het ook voor uw kinderen een gezellige vakantie te maken. Er zijn speeltuinen en animatieprogramma's en er is ook altijd wel een zwembad in de buurt van het vakantiepark. Een vakantie in de Jura in Frankrijk belooft daarom een mooie vakantie te worden!

Bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Frankrijk in de Jura

Bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Frankrijk in de Jura

Wanneer u uw vakantie in de Jura boekt bij Roompot, dan kunt u tijdens uw verblijf natuurlijk de omgeving gaan verkennen. Want de Jura in Frankrijk heeft meer te bieden dan alleen een mooie natuur. De Jura is een perfecte locatie voor elke sportliefhebber. Zo kan er uitstekend gemountainbiket worden. Ook voor fervente wandelaars zijn er diverse wandeltochten uitgezet. Bent u een liefhebber van cultuur? Dan kunt u onder andere terecht bij het kasteel van Arlay. Prinses Beatrix is barones van dit kasteel. In de kasteeltuin worden shows gegeven door valkeniers. Zeker uw kinderen zullen een bezoek aan deze show erg kunnen waarderen. De brillen-industrie heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van deze regio en dit is dan ook volop terug te vinden.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.