Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een hotel in de Jura

Boek een hotel in de Jura

Boek een hotel in de Jura

De Jura is een prachtig gebergte in Frankrijk dat tevens grenst aan Zwitserland. De Jura wordt gekenmerkt door grote bergen, talloze bossen en verschillende meren. Het is daarom de ultieme vakantiebestemming voor mensen die graag willen genieten van natuur, rust en ruimte. Door een hotel in de Jura te boeken bij Roompot, kunt u al deze begrippen realiseren. Door in de Jura een hotel te boeken bij Roompot, verzekert u zichzelf van een natuurrijke vakantie. U kunt tijdens uw vakantie in de Jura volop genieten van de frisse buitenlucht die u zeker goed zal doen. De zuivere berglucht zorgt ervoor dat u weer helemaal kunt opladen voor de komende periode. Hotels in de Jura kunt u gemakkelijk online boeken via de website van Roompot.

In de Jura een hotel boeken bij Roompot

Wanneer u een hotel in de Jura boekt bij Roompot, dan bent u verzekerd van een comfortabel en luxe verblijf. De hotelkamers zijn namelijk van uitstekende kwaliteit en u kunt er prima een week of langer verblijven. De hotelkamers zijn daarnaast ruim van opzet, zodat u zich niet snel opgesloten zult voelen. Wanneer u vragen heeft over uw hotelkamer of u bent bijvoorbeeld op zoek naar wandelroutes voor in de Jura, dan kunt u uitstekend terecht bij de receptie. De mensen van de receptie helpen u graag verder. In de Jura hotels boeken, is daarom een prima manier om kennis te maken met dit veelzijdige gebergte in Frankrijk. Elke morgen kunt u genieten van een heerlijk ontbijt in het hotel. Natuurlijk moet u de versgebakken baguettes geprobeerd hebben. Deze horen nu eenmaal bij een vakantieverblijf in Frankrijk.

Bezienswaardigheden in de Jura

Bezienswaardigheden in de Jura

Een hotel in de Jura is een prima manier om de Jura beter te leren kennen. In de Jura een hotel boeken, betekent dat u op ontdekkingstocht gaat naar de mooiste plekjes van de Jura. Het gebied leent zich namelijk uitstekend voor verschillende wandeltochten. Er zijn talloze wandelroutes te lopen die u een adembenemend uitzicht geven over verschillende plekjes in de Jura. Een echte aanrader is ook het spotten van gemzen. Deze dieren zijn volop aanwezig in de Jura. U moet er wel vroeg uw bed voor uit, omdat deze tochten al om 6:00 uur in de ochtend van start gaan. Ook voor cultuurliefhebbers zijn er genoeg activiteiten te ondernemen in de regio. De Jura wordt namelijk gekenmerkt door een grote hoeveelheid archeologische opgravingen. Wanneer u met uw kinderen op vakantie bent, dan kunt u een bezoek brengen aan het speelgoedmuseum of een roofvogelshow bijwonen in Arlay. Boek daarom een van de hotels in de Jura in Frankrijk voor een onvergetelijke vakantie.

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.