Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Gastenservice

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Vergelijk vakantieverblijven

Filters

Prijs
Parkfaciliteiten
Meer

Vakantieparken in Jura

Als u graag uw vakantie wil boeken in Oost-Frankrijk, heeft u bij Roompot de keuze uit verschillende vakantieparken in Jura. Kies voor een voordelige en comfortabele accommodatie in dit mooie departement op een steenworp afstand van Zwitserland!

2 Parken 2 Verblijven

Fayolan

Clairvaux-les-Lacs, Jura, Frankrijk
v.a.
 • Veel voorzieningen
 • Buitenactiviteiten
 • Meer en strand
282,- prijs uitleg

Kies een datum

 • Aankomstdatum
  Kies een datum

 • Vertrekdatum
  Kies een datum

 • Veel voorzieningen
 • Buitenactiviteiten
 • Meer en strand

Beauregard

Mesnois, Jura, Frankrijk
v.a.
 • Kindvriendelijk
 • Goed restaurant
 • Berggebied
378,- prijs uitleg

Kies een datum

 • Aankomstdatum
  Kies een datum

 • Vertrekdatum
  Kies een datum

 • Kindvriendelijk
 • Goed restaurant
 • Berggebied

Boek een vakantiepark in de Jura

Wanneer u graag een mooie vakantie wilt vieren, dan is dit uitstekend te realiseren door een vakantiepark in de Jura te boeken bij Roompot. De Jura is een prachtig gebergte dat enerzijds in Frankrijk en anderzijds in Zwitserland ligt. Wanneer u een liefhebber bent van mooie bergen en uitgestrekte bossen, dan zult u in de Jura een fantastische vakantie beleven. Zo kunt u er bijvoorbeeld uitstekend wandelen, fietsen en mountainbiken.

Roompot heeft verschillende vakantieparken in de Jura in de aanbieding voor u. U kunt prima een mooie accommodatie boeken op een vakantiepark. U kunt dat onder andere doen samen met uw partner, maar er zijn ook accommodaties te boeken voor het hele gezin, of voor een hechte vriendengroep. Boek daarom voor een onvergetelijke vakantie-ervaring een accommodatie in de Jura bij Roompot. Wanneer u een vakantiepark in de Jura boekt bij Roompot, dan bent u verzekerd van een comfortabele vakantie. De accommodaties zijn namelijk van uitstekende kwaliteit. U zit er niet alleen veilig en droog, u kunt er ook heerlijk slapen en elke morgen genieten van een ontbijt in de zon. Verse baguettes kunt u dagelijks halen bij de supermarkt op het vakantiepark. Het is een prima start voor een avontuurlijke vakantiedag.

Ook qua faciliteiten op het vakantiepark kunt u bij Roompot prima terecht. Zo is er altijd een receptie aanwezig waar u met uw vragen terecht kunt. Ook is het mogelijk om er met uw kinderen op uit te trekken op het vakantiepark. Zo zijn er bijvoorbeeld speeltuinen aanwezig waar uw kinderen kunnen klimmen, klauteren en natuurlijk vriendjes kunnen maken. Uiteraard mag een bezoek aan het zwembad ook niet vergeten worden. Een vakantiepark in Jura in Frankrijk heeft volop mogelijkheden voor een prima vakantie.

Vakantieparken in de Jura zijn een prima basis voor een ontdekkingstocht in de regio. De Jura heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen bergen en bossen. Zo zijn er aparte excursies te maken naar de gemzen in de bergen van de Jura. U moet er wel vroeg uw bed voor uit, want deze tochten beginnen vaak al om 6 uur in de morgen. Saint Claude biedt weer volop mogelijkheden voor de cultuurliefhebber. Hier zijn namelijk musea te vinden van diamantairs en pijpenmakers. Wanneer u graag een bezoek wilt brengen aan een oud klooster, dan kan dit bij het kasteel van Arlay. Het is zelfs zo dat het nog een speciale band heeft met het Huis van Oranje. Prinses Beatrix is namelijk barones van dit kasteel. In de kasteeltuin worden volop demonstraties en shows gegeven door valkeniers. Een vakantiepark in de Jura belooft daarmee een onvergetelijke vakantie te worden.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.