Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een goedkoop vakantiehuis Frankrijk via Roompot

Goedkoop vakantiehuis Frankrijk

Goedkoop vakantiehuis Frankrijk

Hoort u bij de Frankrijkfans, die gek zijn op stokbrood en wijn? Kijk dan eens op de website van Roompot naar het actuele aanbod goedkope vakantiehuizen Frankrijk. Misschien zit hier het goedkoop vakantiehuis Frankrijk voor u en uw gezin bij voor een aanstaande vakantie. Gaat u met het hele gezin? Roompot is goed ingesteld op gezinnen en gezelschappen die als groep op vakantie gaan. Roompot heeft goed gefaciliteerde vakantieparken in Frankrijk, waar u kunt zwemmen, sporten, relaxen en lekker eten. Op deze vakantieparken in Frankrijk zijn voldoende voorzieningen voor kinderen aanwezig. Er is een recreatie- en/of animatieprogramma voor kinderen en extra kinderbedjes of beddengoed kunt u altijd aanvragen bij de klantenservice of de receptie van het vakantiepark. Goedkope vakantiehuisjes Frankrijk zijn er volop. Laat de klantenservice van Roompot u hier meer informatie over geven.

Een heerlijk verblijf in goedkope vakantiehuizen Frankrijk

Een goedkoop vakantiehuis Frankrijk is de wens van veel mensen in deze tijd. Lekker in de zon en genieten, maar graag voor wat minder geld. De vakantiehuizen van Roompot zijn voordelig en goed betaalbaar. Ga naar de zee bij Vendéé bij Saint Jean de Monts, hier heeft Roompot een aantal vakantieparken vlakbij de kust. De omgeving is heerlijk ontspannen. Hier liggen kilometers mooi wit zandstrand en duinen. Of ga naar Normandië naar het park La Côte de Nacre en beklim le Mont Saint-Michel met de kinderen en ga schelpen zoeken met het hele gezin langs het strand. Kijk eens rustig rond op de website van Roompot en lees de beschrijving bij de afbeeldingen van de accommodaties. Neem ook de kaart erbij in verband met de route en de locatie in Frankrijk en bepaal zo de accommodatie van uw keuze. Ga meteen naar onze website om een goedkoop vakantiehuisje Frankrijk op te zoeken.

Voordelig boeken doet u op tijd bij Roompot

Voordelig boeken doet u op tijd bij Roompot

Een goedkoop vakantiehuis Frankrijk is vroeg te boeken bij Roompot. Neem die vroegboekkorting op de prijs mee, laat geen korting liggen! Plan uw vakantie lang van tevoren, zodat iedereen zich erop kan verheugen en ernaartoe gaat leven. Het helpt om die saaie studie door te komen of dat vervelende werk af te maken. Geluk schept u immers zelf. Gun uw gezin een heerlijke vakantie. Even er helemaal uit en samen genieten! Door u in te schrijven op de nieuwsbrief, blijft u op de hoogte van allerlei acties en lastminutes. Roompot heeft regelmatig seizoensdeals. Regel ook uw reisverzekering en/of annuleringsverzekering via Roompot. Goedkope vakantiehuizen Frankrijk vindt u doorlopend op onze website.

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.