Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Goedkope hotels in Frankrijk

Hotels in Frankrijk via Roompot

Hotels in Frankrijk via Roompot

Heeft u al eens gelogeerd in een goedkoop hotel in Frankrijk? Roompot vakanties heeft in het zuiden en in het noorden van Frankrijk comfortabele hotelkamers te huur. U vindt deze goedkope hotels in Frankrijk via de website. Bekijk hier de vakantieparken in Frankrijk en de foto's van de hotelaccommodaties van Roompot. U kunt onder meer kiezen uit locaties aan de Middellandse zee of Normandië en elders in het land. Heerlijk aan het strand wandelen of zwemmen in de zee en comfortabel overnachten in een voordelig hotel in Frankrijk, wie wil dat nu niet? Ga meteen naar de website om een virtuele tour te maken door Frankrijk en uw favoriete accommodatie uit te zoeken.

Goedkope hotels vindt u online

Boek uw goedkope hotel in Frankrijk zelf online via Roompot, want het is echt niet zo moeilijk. Vraag alle informatie aan de medewerkers van Roompot Vakanties en zorg ervoor dat u een leuke aanbieding krijgt, want die zijn er het hele jaar door bij Roompot. Logeren in Soulac Sur Mer of aan het strand van Sérignan, er is heel veel mogelijk aan hotelovernachtingen in Frankrijk. Op de vakantieparken van Roompot treft u een zwembad, sportvelden en wellness faciliteiten aan en er is altijd een uitstekend restaurant in de buurt. Hier ontmoet u andere toeristen waaronder Nederlandse gezinnen en wie weet nemen u en/of uw kinderen wel nieuwe vrienden mee terug naar huis. Een voordelige hotelovernachting in het land van de gele zonnebloemen en de Franse wijn is te vinden bij Roompot. Boek goedkope hotels in Frankrijk vroeg met vroegboekkorting en informeer naar aantrekkelijke deals in de seizoenen.

Stel uw vragen aan de klantenservice van Roompot

Stel uw vragen aan de klantenservice van Roompot

Wilt u meer weten over voorzieningen en faciliteiten voor kinderen in de Franse vakantieparken van Roompot? Kijkt u dan bij de beschrijving van de goedkope hotels naast of onder de afbeelding van de Franse accommodatie. Zo ontdekt u snel uw favoriete hotelbestemming in Frankrijk en u kunt deze zelf online boeken of met hulp van de klantenservice van Roompot. Profiteer ook van de vele acties die Roompot regelmatig online zet. Abonneer u op de nieuwsbrief, zodat u weet wanneer uw favoriete hotelbestemming een korting krijgt. Wanneer u op tijd uw goedkope hotels in Frankrijk boekt, pakt u automatisch de vroegboekkorting mee. Via Roompot kunt u ook uw verzekeringen, zoals de reis - en de annuleringsverzekering van uw vakantie regelen. Benader de klantenservice met uw vragen over leuke activiteiten in de omgeving van uw hotelverblijf en andere arrangementen, die bij u in de belangstelling staan. Ga meteen naar de website om uw goedkope hotel in Frankrijk uit te kiezen.

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.