Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Domaine de Kerlann

Domaine de Kerlann

Pont Aven, Bretagne, Frankrijk

  • Groot zwembad
  • Strand en zee
  • In het bos

Adres

Domaine de Kerlann

Rte Land Rosted 50
29930 Pont Aven
Bretagne
Frankrijk

Reisinfo

Receptie

Telefoonnummer

De receptie is te bereiken op telefoonnummer 0033 (0)298 060 177.

Aankomst

Op de dag van aankomst kunt u inchecken vanaf 17.00 uur en aanreizen tot 18.00 uur. In de maanden juli en augustus kunt u aanreizen tot 19.00 uur. Mocht u buitenom onze openingstijden arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie.

Waarborg

Bij aankomst betaalt u de toeristenbelasting en een waarborg van € 300,- voor uw vakantieverblijf. De waarborg krijgt u geheel terug als er niets kapot of beschadigd. Daarnaast betaalt u ook een schoonmaakborg van € 130,-. Als u uw vakantieverblijf schoon achterlaat krijgt u de waarborg volledig terug.  De waarborg betaalt u bij voorkeur d.m.v. een creditcard. Als u geen creditcard heeft mag u ook met uw bankkaart betalen.

Vertrekt u vroeg in de ochtend, voor de openingstijden van de receptie? Dan wordt de waarborg binnen 28 dagen teruggestort op uw rekening.

Vertrek

Wij verzoeken u op de dag van vertrek uw vakantieverblijf om uiterlijk 09.00 uur te verlaten.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.