Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een villa in Ardeche

Boek een villa in Ardeche met Roompot

Boek een villa in Ardeche met Roompot

Bent u nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor komende zomer? Boekt u dan een villa in Ardeche bij Roompot. Ardeche is een gedeelte in Frankrijk en ligt in het zuidelijke middengedeelte van het land. In Ardeche een villa boeken, betekent onder andere kennis maken met een ongerepte natuur. Het gebied leent zich uitstekend voor een mooie wandeling. De omgeving is uitermate geschikt wanneer u graag tot rust wilt komen. Wanneer u de laatste tijd veel aan uw hoofd heeft gehad, dan is de natuur een prima middel om weer helemaal op te laden. Juist de ongereptheid in dit schitterende gebied, zorgt ervoor dat u weer helemaal tot uzelf kunt komen. Kenmerkend voor Ardeche zijn bijvoorbeeld de lage bergen, diverse bossen, maar ook vrolijke riviertjes die door het hele gebied kronkelen.

In Ardeche in een villa verblijven

Wanneer u een villa in Ardeche boekt bij Roompot, dan bent u verzekerd van een luxe en comfortabele vakantie. De villa's zijn namelijk van uitstekende kwaliteit, zodat u echt het gevoel heeft er even helemaal uit te zijn. Soms moet u zich een beetje kietelen of verwennen en dat kan uitstekend met een vakantievilla in Ardeche. De villa's van Roompot liggen op een vakantiepark. Het vakantiepark is voorzien van alle ingrediënten voor een leuke en ontspannen vakantie. Een cafetaria en supermarkt zijn bijvoorbeeld aanwezig. Niets is zo lekker als een Frans ontbijt elke morgen. Frankrijk staat natuurlijk bekend om zijn baguettes. Deze moet u dan ook zeker proberen. Ze worden elke dag vers voor u gemaakt. Bij Roompot wordt niets aan toeval overgelaten, want u kunt bij de receptie op het vakantiepark altijd terecht met uw vragen of opmerkingen.

Bezienswaardigheden in Ardeche

Bezienswaardigheden in Ardeche

Tijdens uw verblijf in een van de vakantiewoningen in Ardeche, moet u zeker wat activiteiten gaan ondernemen. Ardeche heeft namelijk een schitterende natuur. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Parc National des Cévennes. U treft in dit nationale park onder andere graniet en leisteen aan. Soyons is een klein stadje in Ardeche dat volop in het teken staat van de Middeleeuwen. Wanneer u een liefhebber bent van geschiedenis, dan is een bezoek aan dit dorpje zeker aan te raden. In het stadje hebben verschillende opgravingen plaatsgevonden. Zo zijn er onder andere stukken terug te vinden uit het Romeinse tijdperk. Wanneer uw kinderen mee op vakantie zijn, dan is Forêt de l’Aventure van Jaujac ook zeker aan te raden. Uw kinderen zullen zich een echte Tarzan voelen, aangezien ze hier door de vele bossen kunnen slingeren. Er is een heel uitgezet parcours in dit gebied te vinden. Boek daarom uw vakantiewoning in Ardeche bij Roompot.

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.