Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een vakantiewoning in Ardeche

Boek een vakantiewoning in Ardeche bij Roompot

Boek een vakantiewoning in Ardeche bij Roompot

Soms moet u uzelf flink verwennen na een periode van hard werken. Dat kan uitstekend door een vakantiewoning in Ardeche te boeken bij Roompot. Vakantiewoningen in Ardeche liggen op een vakantiepark in een schitterende omgeving. Ardeche is een streek in het zuidelijke middengedeelte van Frankrijk. Elke morgen wanneer u ontwaakt in uw vakantiewoning, kunt u de vogeltjes horen fluiten en hoort u het zachte suizen van de wind. De warme zon zorgt ervoor dat u elke morgen fris opstaat tijdens uw vakantie. De vakantiewoningen van Roompot zijn van uitstekende kwaliteit, zodat u een comfortabele en luxe vakantie zult beleven. Mocht u vragen hebben tijdens uw verblijf over uw vakantiewoning, dan kunt u altijd prima terecht bij de receptie op het vakantiepark. De mensen van de receptie helpen u graag verder. Vakantiewoningen in Ardeche als basis voor een leuke vakantie Een vakantiewoning in Ardeche is uitstekend geschikt voor een vakantie met uw partner, gezin of vrienden. Het vakantiepark heeft onder andere een animatieprogramma voor kinderen, waardoor zij zich prima kunnen vermaken. De regio in Ardeche is ook uitstekend geschikt voor een romantische wandeling met uw partner. Misschien wel de perfecte locatie om uw partner ten huwelijk te vragen! Wanneer u met uw vrienden een vakantiewoning heeft geboekt, is er ook volop mogelijkheid om iets actiefs te ondernemen. Zo is Ardeche een prima locatie voor bijvoorbeeld de kano en de kajak. Altijd leuk om een wedstrijdje te doen met uw vrienden om te kijken wie er het beste is. Wacht daarom niet langer met het boeken van een vakantie, maar neem snel een kijkje op de website van Roompot.

Bezienswaardigheden in Ardeche

Bezienswaardigheden in Ardeche

Tijdens uw verblijf in een van de vakantiewoningen in Ardeche, moet u zeker wat activiteiten gaan ondernemen. Ardeche heeft namelijk een schitterende natuur. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Parc National des Cévennes. U treft in dit nationale park onder andere graniet en leisteen aan. Soyons is een klein stadje in Ardeche dat volop in het teken staat van de Middeleeuwen. Wanneer u een liefhebber bent van geschiedenis, dan is een bezoek aan dit dorpje zeker aan te raden. In het stadje hebben verschillende opgravingen plaatsgevonden. Zo zijn er onder andere stukken terug te vinden uit het Romeinse tijdperk. Wanneer uw kinderen mee op vakantie zijn, dan is Forêt de l’Aventure van Jaujac ook zeker aan te raden. Uw kinderen zullen zich een echte Tarzan voelen, aangezien ze hier door de vele bossen kunnen slingeren. Er is een heel uitgezet parcours in dit gebied te vinden. Boek daarom uw vakantiewoning in Ardeche bij Roompot.

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.