Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiehuis in Zuid-Duitsland boeken?

Vakantiehuis in Zuid-Duitsland boeken?

Vakantiehuis in Zuid-Duitsland boeken?

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Zuid-Duitsland waarin u samen met uw gezin, familie, partner of vrienden kunt genieten van een weekendje of weekje weg? Wilt u graag nog wat langer weg en een uitgebreide vakantie boeken in deze mooie streek aan de voet van de Alpen? Hoe lang u er ook op uit wilt en hoe groot uw gezelschap ook is, bij Roompot vindt u te allen tijde een geschikte accommodatie waarvoor u bovendien niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

De mooiste locaties, de meeste mogelijkheden

Bij Roompot bent u verzekerd van uitstekend gefaciliteerde accommodaties op de mooist gelegen plekken van Europa. Wie een vakantiehuis in Zuid-Duitsland boekt, kan dan ook samen genieten van een heerlijk onderkomen en de mooiste uitzichten op de Alpen, weilanden, bossen, meren en rivieren. Of u nu niet te veel wilt ondernemen, een bergwandeling wilt maken of wilt gaan skiën in de wintermaanden: als u een vakantiewoning in Zuid-Duitsland boekt via Roompot, heeft u legio mogelijkheden. Daarbij heeft u ook nog eens de keuze uit tientallen bij te boeken extra’s en kunt u bij een aantal parken kiezen voor een van de arrangementen.

Vakantiewoning in Zuid-Duitsland zoeken?

Vakantiewoning in Zuid-Duitsland zoeken?

Nu meteen een vakantiehuis in Zuid-Duitsland zoeken? Een huisje of bungalow in Zuid-Duitsland heeft u bij Roompot binnen een mum van tijd gevonden. Vergeet ook niet de aanbiedingen te bekijken en ontdek welke vakantiehuizen in Zuid-Duitsland tijdelijk extra voordelig zijn geprijsd. Samen genieten; ook in het zuiden van Duitsland vindt u de mooiste en voordeligste accommodaties bij Roompot!

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.