Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur
checkmark

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Gastenservice

Vandaag geopend tot 22:00 uur
Ferienpark Hambachtal

Ferienpark Hambachtal

Oberhambach, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Subtropisch zwemparadijs met sauna
  • Speciaal voor pubers: Chillzone
  • Gelegen in de bosrijke omgeving van de Hunsrück

Adres

Ferienpark Hambachtal

Hauptstrasse 60
D-55765 Oberhambach
Rijnland-Palts
Duitsland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op de grote parkeerplaats bij de ingang van het park. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde vakken, niet in het gras.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het onderstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse voldoen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden en te parkeren op de centrale parkeerplaats bij de ingang van het park.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kunt u tot 22.00 uur terecht in het restaurant in het hoofdgebouw. Komt u na 22.00 uur dient u tijdig de parkreceptie in te lichten via telefoonnummer 0049 (0)6782 101010. Ook heeft u na 22.00 uur de mogelijkheid om het hoofdgebouw te bellen, dan checkt de beveiliging u in.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement al op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

U kunt bij aankomst op het park automatisch inchecken met uw thuisgestuurde Keycard. De laatste cijfers op de Keycard geven het nummer van uw vakantieverblijf weer. Wij verzoeken u vriendelijk om uw aankomst wel even te melden bij de receptie.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of een mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs. Bij aankomst ontvangt u éénmalig een pasje bij de receptie. Op vertoon van deze pas krijgt u entree tot het zwembad.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op uw vertrekdag dient u uw vakantieverblijf voor 10.00 uur te verlaten en de sleutel voor dit tijdstip op de parkreceptie in te leveren. Vertrekt u op een tijdstip dat de parkreceptie gesloten is, dan kunt u de sleutel afgeven in het restaurant.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg à € 65,- per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.