Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Eifelpark Kronenburger See

Eifelpark Kronenburger See

Dahlem/Kronenburg, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland

  • Overdekt zwembad aanwezig
  • Midden in Nationaal Park Eifel
  • Vlak bij een recreatiemeer
  • Ideale omgeving voor wandelaars
  • Gratis WiFi

reviews

8.3

Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1288 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1288 reviews

9
Naam: Henry Janssen
Datum: 26 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hadden graag een paar dagen bijgeboekt maar niets meer gehoord
10
Naam: Gerard Reink
Datum: 26 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Wajm Telleman
Datum: 24 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ondanks de asfalteringswerken (waar we nauwelijks last van ondervonden hebben dank zij de goede omleiding) hebben we ons weer prima vermaakt. Voelt voor ons altijd weer als thuiskomen bij Kronenburg.
10
Naam: G. Offermanns
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fantastische accommodatie! Heerlijk dat er bij elke slaapkamer een eigen badkamer was.
9
Naam: R. Schuddinck
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een prachtig verblijf achter de rug. 1 minpuntje vonden we, dat het straatje waar onze auto moest staan, niet geasfalteerd was en ook moeilijk om je te keren omdat er steeds autos in de weg stonden.
8
Naam: Suzie Ooms
Datum: 22 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gezellige chalets, mooi gelegen, voldoende gerief. Een eerder klein vakantiepark met voldoende ruimte rond de chalets. Tijdens ons verblijf (april) werden er vernieuwingswerken uitgevoerd aan het onthaal, de chalets en de wegen binnen het park, maar dat stoorde niet. Eigenlijk is dat een goed teken, want de vakantiegangers zullen er volgende maanden wel bij varen. Een minpuntje: het stopcontact in de badkamer (zijkant van lamp en naast douche) is voor kleine mensen heel moeilijk te gebruiken.
7
Naam: K Kok
Datum: 22 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een super huisje met eigen parkeerplek TOP! De WiFi en tv met Nederlandse zenders prima. Heerlijk rustig
8
Naam: Ina Kamst
Datum: 22 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Eddy Vercruyce
Datum: 21 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
rustige omgeving - aangenaam dorpje - wandelmogelijkheden - toeristische omgeving
8
Naam: Rik van Verseveld
Datum: 21 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
heerlijk en prima huisje weer . een nadeel wij hadden rokers naast ons op het terras was dat soms vervelend. kan overlast geven .. verder dit jaar weer dik in orde
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.