Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantieparken in Noord-Duitsland: u vindt ze bij Roompot!

Vakantieparken in Noord-Duitsland

Vakantieparken in Noord-Duitsland

vBent u op zoek naar een vakantiepark in Noord-Duitsland, bijvoorbeeld aan de Oostzee, in de buurt van de hoofdstad Berlijn of in de aan Nederland grenzende deelstaat Nedersaksen? Bij Roompot heeft u de keuze uit verschillende vakantieparken in Noord-Duitsland, die elk zijn gelegen op de mooiste locaties. Zoekt u een knusse accommodatie voor u en uw partner, een groter verblijf voor uw gezin of meerdere onderkomens voor de hele familie, een groep vrienden of collega’s? Wij zorgen ervoor dat u altijd een geschikte accommodatie vindt voor een betaalbare prijs.

De beste faciliteiten

Wie een vakantiepark in Noord-Duitsland boekt bij Roompot, komt niet alleen terecht op een uitstekende locatie. U profiteert eveneens van de beste faciliteiten in uw verblijf voor jong en oud en uitgebreide voorzieningen op het park. Daarnaast heeft u hier de mogelijkheid om verschillende extra’s bij te boeken, zodat u het zichzelf maar bijvoorbeeld ook uw kinderen nog meer naar de zin kunt maken. En heeft u de tientallen arrangementen al bekeken? Met de mogelijkheden die we u bieden kunt u alle kanten op!

Vakantiepark in Noord-Duitsland boeken?

Vakantiepark in Noord-Duitsland boeken?

Wilt u graag zo snel mogelijk een van de vakantieparken in Noord-Duitsland vastleggen? Maak uw keuze dan uit een van de vele accommodaties die te vinden zijn op de website en ga er samen lekker voordelig tussenuit! Ook in andere delen van Duitsland én Europa – waaronder uiteraard Nederland – zijn er volop huisjes, bungalows, chalets, villa’s, appartementen, stacaravans en andere accommodaties te boeken. Vergeet ook de aanbiedingen niet te bekijken en kies voor de optie die het beste bij uw gezelschap past!

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.