Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiehuis in Noord-Duitsland boeken? Kies voor Roompot!

Vakantiehuis in Noord-Duitsland boeken?

Vakantiehuis in Noord-Duitsland boeken?

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Noord-Duitsland waar u samen met uw gezelschap helemaal tot rust kunt komen voor een betaalbare prijs? Bij Roompot heeft u de keuze uit tientallen comfortabele vakantiehuizen in Noord-Duitsland op de mooiste parken van het land. Hier kunt u in een ruime accommodatie genieten van een prachtige omgeving zonder dat u daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Zoekt u net over de grens in Nedersaksen een leuk onderkomen of bent u bereid om wat verder te reizen, bijvoorbeeld naar Sleeswijk-Holstein, Mecklenburg-Voor-Pommeren of Brandenburg, de deelstaat rondom de hoofdstad Berlijn? Een royaal en betaalbaar vakantiehuis in Noord-Duitsland op een mooie locatie vindt u gegarandeerd bij Roompot!

Talloze mogelijkheden

Bij Roompot heeft u meer dan genoeg mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een vakantiewoning in Noord-Duitsland. Zo vindt u hier niet alleen tientallen accommodaties op parken in verschillende deelstaten die zowel aan de kust grenzen als in het binnenland zijn gelegen, maar kunt u vakantiehuizen in Noord-Duitsland ook vastleggen inclusief allerlei aantrekkelijke extra’s. Ook voor het meest ontspannende arrangement dat perfect bij uw wensen past bent u bij Roompot verzekerd van succes, want hier heeft u de keuze uit een aantal heerlijke arrangementen.

Vakantiewoning in Noord-Duitsland zoeken?

Vakantiewoning in Noord-Duitsland zoeken?

Direct op zoek gaan naar een vakantiehuis in Noord-Duitsland? Bij Roompot heeft u volop keuze uit tientallen vakantiehuizen in Noord-Duitsland die te vinden zijn op verschillende campings en vakantieparken. Hier bent u verzekerd van een heerlijke tijd zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen én vindt u het hele jaar door aantrekkelijke aanbiedingen!

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.