Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een camping aan de Moezel boeken

Een camping aan de Moezel boeken

Een camping aan de Moezel boeken

Wanneer u een camping aan de Moezel boekt bij Roompot, dan bent u verzekerd van een ontspannen en groene vakantie. Aan de Moezel een camping boeken is een absolute aanrader voor de zomer, want Moezel campings zijn uitermate geschikt om juist in die heerlijke warmte van het hoogseizoen te genieten van de vele facetten van de Moezelstreek. De Moezel staat natuurlijk bekend om zijn prachtige wijngaarden. Daarom mag een bezoek aan de wijnkelder zeker niet ontbreken, wanneer u een vakantie aan de Moezel boekt. Een camping aan de Moezel in Duitsland boekt u natuurlijk bij Roompot. Want met Roompot op vakantie gaan, betekent dat u voordelig op vakantie gaat en daardoor voldoende geld overhoudt om leuke activiteiten in de regio te ondernemen. Bezoek daarom snel de website van Roompot en bekijk de diverse accommodaties die geboekt kunnen worden.

 

Aan de Moezel op de camping

Een camping aan de Moezel is voorzien van alle faciliteiten om u een leuke vakantie te bezorgen. Campings aan de Moezel in Duitsland van Roompot zijn ook uitstekend geschikt voor kinderen en er is volop speelgelegenheid en animatieteams aanwezig die de kinderen uitstekend kunnen vermaken. Daardoor kunt u zich met uw partner even terugtrekken en rustig tijd met elkaar doorbrengen. Voor een onvergetelijke vakantie boekt u daarom uw vakantie bij Roompot. U wordt elke morgen wakker in een prachtige en groenrijke omgeving en de historische gebouwen langs de oever zorgen voor een prachtig uitzicht. De Moezel is dan ook prima geschikt om een vaartocht op te maken. U leert daardoor de Moezelstreek op een geheel andere wijze kennen. Daarnaast is er volop de mogelijkheid om te ontspannen en daar is een vakantie natuurlijk precies voor bedoeld. Boek daarom een camping in Duitsland aan de Moezel.

Bezienswaardigheden in de Moezelstreek

Bezienswaardigheden in de Moezelstreek

Naast het bezoeken van een wijnkelder of een privé-rondleiding over een wijngaard biedt de Moezelstreek natuurlijk nog veel meer. U kunt er ook volop watersport beoefenen en is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld te zeilen, kanoën, waterskiën en roeien. Natuurlijk mag een bezoek aan een van de oude burchten in de regio zeker niet ontbreken. Een camping aan de Moezel is daarom een prima mogelijkheid om kennis te maken met de veelzijdigheid van de Moezelstreek. Aan de Moezel een camping boeken is genieten van comfort, gemak en een rustige omgeving. Campings in Duitsland aan de Moezel zijn daarom een prima manier om vakantie te vieren. Wanneer u vragen heeft over uw boeking, of over de accommodatie, dan kunt u natuurlijk altijd terecht bij de klantenservice van Roompot. De mensen van de klantenservice helpen u graag verder inzake een onbezorgde en plezierige vakantie! Want campings aan de Moezel zijn de ultieme manier om te ontspannen.

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.