Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een bungalow aan de Moezel boeken

Een bungalow aan de Moezel boeken

Een bungalow aan de Moezel boeken

Wanneer u graag een enerverende en ontspannende vakantie wilt beleven, boekt u dan een bungalow aan de Moezel in Duitsland. Deze streek staat natuurlijk bekend om zijn prachtige wijngaarden, maar heeft uiteraard veel meer te bieden dan enkel en alleen wijngaarden. Bossen, burchten en kastelen maken allemaal onderdeel uit van het landschap. Voor een historisch mooie vakantie boekt u daarom een vakantie naar de Moezel en Roompot heeft diverse bungalows aan de Moezel voor u in de aanbieding. De huisjes zijn van een uitstekende kwaliteit en comfortabel en luxe ingericht om u een zo ontspannen mogelijke vakantie aan te bieden. U kunt een bungalow boeken voor u en uw partner, maar het is ook mogelijk om een bungalow te boeken voor uw hele gezin, of uw vriendengroep die u al lang niet meer heeft gezien.

Bungalows aan de Moezel van Roompot

Een bungalow aan de Moezel is een prima vertrekpunt voor allerlei activiteiten die u kunt ondernemen in dit gebied. De idyllische dorpjes die tussen de heuvels liggen verscholen zijn een bezoek meer dan waard. Wanneer u van plan bent om tussen de zonnige wijngaarden te gaan wandelen, dan mag een bezoek aan deze pittoreske dorpjes zeker niet ontbreken. Wanneer u een liefhebber bent van historie en geschiedenis, bezoekt u dan zeker ook de ruïne van Gravenburg. Maar ook Burcht Reichsburg is een absolute aanrader. Wanneer u een fervent bezoeker bent van musea, dan kunt u prima een bezoek brengen aan het Mittelmoselmuseum. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de Moezelstreek en boek daarom uw vakantie bij Roompot. U zult er uitstekend kunnen ontspannen en dat is natuurlijk precies waar een vakantie voor bedoeld is!

Activiteiten ondernemen

Activiteiten ondernemen

Wanneer u een bungalow aan de Moezel boekt bij Roompot, dan kunt u naast het bezoeken van dorpjes en musea, ook uitstekend andere activiteiten ondernemen. Het gebied is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor lange wandelingen. Zeker in de zomer kan dat voor een verademing zorgen; de temperatuur is namelijk erg aangenaam in de Moezelstreek. Fietsen is tevens een optie, maar ook sportliefhebbers kunnen hier naar hartenlust sporten. Zeilen, surfen, kanoën, roeien en waterskiën behoren allemaal tot de mogelijkheden. Dus ook voor een actieve vakantie kunt u prima terecht in de Moezelstreek. Uitgaan kan ook uitstekend in de vele bars die de streek rijk is. Voor een veelzijdige vakantie, boekt u daarom een van de bungalows aan de Moezel bij Roompot. Met Roompot bent u verzekerd van een kwalitatief goede vakantie en u kunt weer volledig opladen. Kijk daarom snel verder op de website van Roompot en verdiep u in de verschillende accommodaties die er geboekt kunnen worden.

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.